Odabrali smo 20 najljepših džempera sezone

Stigla nam je sezona pletiva što znači da smo krenuli u shopping džempera. Pretresli smo high end i high street ponudu i pronašli najljepše džempere koji će vam upotpuniti dnevni styling
10.10.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest

Prije nekoliko godina smo bili kolektivno opsjednuti s džemperima koje je dizajnirala Isabel Marant i koje su nakon toga kopirali svi high street brendovi. Ako ste obožavateljice Marant estetike sigurno znate o kojim džemperima pišemo. Imali su naglašena ramena, reljefe i resice. Od tog trenutka smo odlučili da pletivo ne mora biti obično (iako i dalje volimo crnu dolčevitu kao simbol elegancije) i da ćemo u ormar uvijek useliti barem jedan komad koji je upečatljiv.

Srećom nova sezona donosi puno takvih primjeraka. H&M je upravo predstavio novu kolekciju pletiva u kojoj dominiraju modeli s uzorkom i resicama. Zara nudi velik izbor kardigana u svim bojama, a nama omiljeni dolaze s predimenzioniranim rukavima i ukrasnim gumbima. Mango ima zgodne modele ukrašene pomponima i volanima. U high end svijetu nas privlače Prada i Miu Miu. Miu Miu uvijek ima dozu romantike u svom dizajnu te ako tražite neki šarmantni džemper s kragnicom ili slatkim uzorcima, ovo je adresa za vas. Pogledajte 20 džempera iz ove jesenske sezone.

SAZNAJ VIŠE: