5 najboljih proizvoda za zaštitu kose od sunca

Ne zaboravite da UV zračenje može oštetiti i kosu. Zato donosimo najbolje sprejeve s kojima ćete zaštiti proteine kose od UV zračenja.
11.08.2022.
IMAGE SOURCE: Elena Dizdar Instagram
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Sisley Hair Rituel Protective Hair Fluid

Osmišljen da štiti kosu od soli, sunca i klora. Idealan odabir za sve ljetne prilike i neprilike, Hair Rituel Protective Hair Fluid tvori zaštitni film koji štiti kosu od stresnih učinaka. Štiteći kosu od UV zračenja, zadržava se intenzitet prirodne i bojane kose kao i struktura vlasi. Osim što štiti, Hair Rituel će vas očarati predivnim mirisom koji ostavlja dugotrajan trag. Kombinirajući svježe i drvenaste note verbene, limuna, cvijeta breskve i jantara, može zamijeniti i ljetni parfem.

Schwarzkopf ProfessionalBC Bonacure Sun Protect

Bonacure Sun Protect idealan je partner svake ljetne frizure. Pomaže zadržati vlažnost, duboko hidratizira kosu nakon dugotrajnog izlaganja suncu, te pruža UV zaštitu. Očarava ljetnim mirisom i lakoćom korištenja, a pomaže i kod jako tanke ili svilenkaste kose jer joj pruža teksturu. Može se koristiti kod oblikovanja kose, kao i za zaštitu od UV zračenja.

Aveda Sun Care Protective Hair Veil

Stvarajući zaštitni veo na vašoj kosi, Aveda Sun Care sprej štiti ju od lomljenja. Uz to što štiti od UV zračenja, idealan je za suhu kosu, jer njegujućim sastojcima pruža kosu dodatnu mekoću i duboko ju hidratizira. Ne ostavlja vidljiv trag na kosi stoga ju mogu koristiti brinete i crnokose. Ne sadržava silikone i mineralna ulja i uz to, ovaj sprej je i veganski. Pomaže zadržati čvrstoću strukture kose i vraća joj vitalnost nakon dugotrajnog izlaganja sunčevom zračenju.

Olival SUN HAIR PROTECTIVE SPRAY HAIR

Sprej idealan za jako suhu kosu, obogaćen je uljima makadamije i jojobe. Dubinski hrani kosu i štiti ju od UV zračenja s filterima kojim obavija svaku vlas stvarajući zaštitni film. Idealan je za korištenje na plaži ili kod oblikovanja kose nakon kupanja. U jednom potezu njegujete i štite kosu od grubih učinaka soli i vjetra te štetnog UV zračenja.

Apivita Bee sun Safe Zaštitno ulje za kosu

Apivita zaštitni sprej sadržava čak 5 njegujućih ulja koja pomažu hidratizirati, nahraniti kosu te učiniti ju mekšom. Riječ je o jojobinom, maslinovom, sojinom, absinian ulju te ulju uljane repice. S dodatkom UV filtera, istovremeno štiti kosu od štetnog sunčevog zračenja i održava blistavost i živost teksture kose kao i njezine boje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: