Najbolji sprejevi za beach waves look za sve koji provode ljeto u gradu

Ljeto ćete možda provesti u gradu, ali vaša kosa može izgledati kao da ste ju upravo osušili na plaži
21.06.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest

Postoji li osoba kojoj ne stoje valovi od soli u kosi. Inspirirani ljetnom lakoćom življenja, potražili smo sprejeve za teksturu kojima jednostavno i brzo možemo postići razbarušen izgled kose. Baš kao nakon uživanja u moru. Mnogi slani sprejevi za kosu mogu ju previše isušiti, a tada ona lakše puca te dolazi do oštećenja. Zato sprej sa soli mora istovremeno hidratizirati i njegovati kosu. Pronašli smo za vas najbolje i najučinkovitije slane sprejeve za postizanje ljetnog slanog izgleda kose.

Davines This is a Sea Salt Spray

Indie talijanski brend Davines inovativnim formulama uvijek nastoji pružiti više za njegu kose. Tako i ovaj Sea Salt Spray pruža mogućnost definiranja valova kao s plaže, ostavljajući kosi onaj specifičan morski mat izgled. Specifična formula, osim soli, sadrži i njegujuće, hranjive sastojke. Sam brend poznat je po originalnim i zanimljivim formulama koje su brzo osvojile sve zahtjevne zaljubljenike u njegu kose. Inovativna formulacija sastojaka koji djeluju komplementarno, omogućuju lakoću stylinga te daju kosi priviti volumena. Idealan je za postizanje namjerno neurednog izgleda kakvog ljeti obožavamo.

OUAI Wave Spray

Iako smo na temi slanih sprejeva, ovaj je poseban, jer umjesto soli sadržava proteine iz riže. Ovaj nagrađivani sprej, jednog od najdražih mladih brendova diljem beauty zajednice, idealan je za suhu i bojom tretiranu kosu. Proteini iz riže pružit će kosi teksturu i lakoću oblikovanja, kao i volumen kojeg kosa dobije nakon mora. Osim proteina riže, sprej je obogaćen aminokiselinama, keratinom koji će jačati kosu, te uljima hibiskusa i jasmina kako bi istovremeno njegovali i štitili kosu. Sprej će brzo istaknuti prirodne kovrče, zbog kojih ćete izgledati kao da ste upravo došli s plaže, a kosa će dugo ostati mirisna.

Authentic Beauty Concept Nymph salt spray

Kad pričamo o slanim sprejevima za kosu, mnogima će prvo pasti na pamet osjećaj suhoće i krutosti, ali ovaj zanimljivi NYMPH slani sprej nije prezasićen, stoga kosa ostaje ugodna na dodir. Osim što će dati kosi volumen i teksturu, ovaj sprej toplinski štiti kosu do 230ºC. Uz to, neće vam biti potreban ni parfem, jer će vas očarati cvjetnim i slatkim mirisima koji će satima ostati na vašoj kosi.

SAZNAJ VIŠE: