Znamo da Božić nije baš tako blizu, ali već imamo tri najdraža adventska beauty kalendara

21.10.2021.

Nije neka tajna da volimo adventske beauty kalendare, pogotovo kad se radi o brendovima koje koristimo. Volimo ih dobiti na poklon, ali i dati prijateljicama jer ovo je jedan od onih „zicera“ s kojima stvarno rijetko kada možete promašiti. Čar je u tome da svaki kalendar ima do dvadesetak proizvoda te osoba kojoj ga poklanjate uvijek može birati i koristiti ono što joj se sviđa ili tek otkriti neke proizvode koje će koristiti u budućnosti. Nećemo duljiti već ćemo vas provesti kroz tri nama omiljena kalendara za ovu godinu. Gotovo smo sigurni da ćete kupiti jedan..

CHANEL

Chanel je majstor prezentacije i ako ste uopće sumnjali u tu činjenicu, samo jedan pogled na ovaj kalendar će vas razuvjeriti. Ovo je prava božićna bajka pretvorena u mirisno dekorativnu poslasticu za sve ljubiteljice brenda, ali i svaku ženu koja voli lijepe poklone. Kalendar je u obliku velike papirnate Chanel bočice parfema i ima 27 mini proizvoda brenda od parfema do ruževa, kreme za ruke, lakova za nokte. I kad potrošite sve proizvode ostat će vam ova divna kutija kao ukras.

CHARLOTTE TILBURY

Apsolutna kraljica make up-a i žena koja je u samo par godina uspjela kreirati nekoliko proizvoda koji se sad već smatraju kultnim također ima svoj beauty adventski kalendar. U velikoj kutiji bakrene boje vas čekaju ladice u kojima se nalazi njezinih 12 bestsellera u travel i „real size“ izdanjima. Među proizvodima se nalaze Godess maska od gline, Magic Serum Elixir, balzam za čišćenje lica, krema s hijaluronskom kiselinom, primer, maskara, ruž….

JO MALONE

Ljubiteljice mirisa će oduševiti kalendar brenda Jo Malone koji donosi sve favorite ovog omiljenog brenda, kao i proizvode za njegu tijela. Naravno kutija je neodoljiva u poznatoj krem bijeloj nijansi s crnim detaljima. Jo Malone pakiranje je iskustvo jednako kao i njihovi proizvodi što ovaj adventski kalendar dokazuje.

SAZNAJ VIŠE: