Znamo da Božić nije baš tako blizu, ali već imamo tri najdraža adventska beauty kalendara

21.10.2021.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Nije neka tajna da volimo adventske beauty kalendare, pogotovo kad se radi o brendovima koje koristimo. Volimo ih dobiti na poklon, ali i dati prijateljicama jer ovo je jedan od onih „zicera“ s kojima stvarno rijetko kada možete promašiti. Čar je u tome da svaki kalendar ima do dvadesetak proizvoda te osoba kojoj ga poklanjate uvijek može birati i koristiti ono što joj se sviđa ili tek otkriti neke proizvode koje će koristiti u budućnosti. Nećemo duljiti već ćemo vas provesti kroz tri nama omiljena kalendara za ovu godinu. Gotovo smo sigurni da ćete kupiti jedan..

CHANEL

Chanel je majstor prezentacije i ako ste uopće sumnjali u tu činjenicu, samo jedan pogled na ovaj kalendar će vas razuvjeriti. Ovo je prava božićna bajka pretvorena u mirisno dekorativnu poslasticu za sve ljubiteljice brenda, ali i svaku ženu koja voli lijepe poklone. Kalendar je u obliku velike papirnate Chanel bočice parfema i ima 27 mini proizvoda brenda od parfema do ruževa, kreme za ruke, lakova za nokte. I kad potrošite sve proizvode ostat će vam ova divna kutija kao ukras.

CHARLOTTE TILBURY

Apsolutna kraljica make up-a i žena koja je u samo par godina uspjela kreirati nekoliko proizvoda koji se sad već smatraju kultnim također ima svoj beauty adventski kalendar. U velikoj kutiji bakrene boje vas čekaju ladice u kojima se nalazi njezinih 12 bestsellera u travel i „real size“ izdanjima. Među proizvodima se nalaze Godess maska od gline, Magic Serum Elixir, balzam za čišćenje lica, krema s hijaluronskom kiselinom, primer, maskara, ruž….

JO MALONE

Ljubiteljice mirisa će oduševiti kalendar brenda Jo Malone koji donosi sve favorite ovog omiljenog brenda, kao i proizvode za njegu tijela. Naravno kutija je neodoljiva u poznatoj krem bijeloj nijansi s crnim detaljima. Jo Malone pakiranje je iskustvo jednako kao i njihovi proizvodi što ovaj adventski kalendar dokazuje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: