SEARCH

Zendaya je u kampanji kuće Valentino, Kaia Gerber krasi Celine kampanju. Ovo su svi novi vizuali koje trebate vidjeti

17.02.2022.
RECOMMENDED

U proteklih tjedan dana su izašle nove proljetne kampanje poznatih brendova. Društvene mreže je jučer zapalila Zendaya koja se vraća kao zaštitno lice kuće Valentino i to s videom iza kojeg stoje Marcell Rev i Scott Sacamoto, a koji će doživjeti svoju svjetsku premijeru danas u 17h.

I Hedi Slimane je objavio svoju novu kampanju koju krasi Kaia Gerber. Kaia je Hediju jedan od dražih modela jer je viđamo u ulozi zaštitnog lica već dvije sezone. Poznato je da Hedi ima muze, a Kaia se čini kao pravi odabir za tu ulogu. Vizuali su pročišćeni u njegovom klasičnom stilu, a na njima Kaia nosi ključne komade iz proljetne kolekcije poput oversized kožne jakne, maskirne parke i naravno torbica.

Balmain u proljeće ulazi u velikom stilu s ikonama modne industrije. Naomi, Carla Bruni, Adut Akech, Lara Stone, samo su neka od ikoničnih imena modelinga koja krase proljetne vizuale. Za fotografije su zaslužni Mert&Marcus

Zendaya je u kampanji kuće Valentino, Kaia Gerber krasi Celine kampanju. Ovo su svi novi vizuali koje trebate vidjeti (фото 6)
Zendaya je u kampanji kuće Valentino, Kaia Gerber krasi Celine kampanju. Ovo su svi novi vizuali koje trebate vidjeti (фото 7)
Zendaya je u kampanji kuće Valentino, Kaia Gerber krasi Celine kampanju. Ovo su svi novi vizuali koje trebate vidjeti (фото 8)
Zendaya je u kampanji kuće Valentino, Kaia Gerber krasi Celine kampanju. Ovo su svi novi vizuali koje trebate vidjeti (фото 9)

Victoria’s Secret ide u rebranding (mnogi kažu prekasno) i njihova nova kampanja donosi cijeli niz poznatih lica. Hailey Bieber, Taylor Hill, Shalom Harlow, Imaan Hammam, su pozirale za set jednostavnih studijskih vizuala na kojima je predstavljen dio proljetne ponude brenda.

Zendaya je u kampanji kuće Valentino, Kaia Gerber krasi Celine kampanju. Ovo su svi novi vizuali koje trebate vidjeti (фото 10)
Zendaya je u kampanji kuće Valentino, Kaia Gerber krasi Celine kampanju. Ovo su svi novi vizuali koje trebate vidjeti (фото 11)
Zendaya je u kampanji kuće Valentino, Kaia Gerber krasi Celine kampanju. Ovo su svi novi vizuali koje trebate vidjeti (фото 12)
Zendaya je u kampanji kuće Valentino, Kaia Gerber krasi Celine kampanju. Ovo su svi novi vizuali koje trebate vidjeti (фото 13)
Zendaya je u kampanji kuće Valentino, Kaia Gerber krasi Celine kampanju. Ovo su svi novi vizuali koje trebate vidjeti (фото 14)
SAZNAJ VIŠE: