SEARCH

Želite ravnu kosu koja je otporna na vlagu? Ovaj proizvod je viralan

Chris Appleton na svom TikToku promovira proizvod koji je postao viralan. Daje vam ravnu i glatku kosu koja je otporna na vlagu
24.07.2023.
IMAGE SOURCE: TikTok
RECOMMENDED

U današnje vrijeme puno proizvoda postane viralno. Neke guraju beauty influenceri, a neki se probiju kroz algoritam zahvaljujući korisnicima koji su proizvod kupili i pohvalili. Iako obično više vjerujemo prosječnom kupcu nego plaćenom influenceru koji ima novi omiljeni proizvod svaki tjedan, Chris Appleton je kategorija za sebe i što god predloži kupujemo. Vjerojatno ga poznajete kao stilista kose koji je u prvom beauty timu Kim Kardashian i čovjeka koji stoji iza njenih najboljih lookova. Appleton ne promovira previše stvari na svojim društvenim mrežama. Bira proizvode koji su kvalitetni i koji mu neće uništiti reputaciju ako ih predloži svojim pratiteljima.

Na njegovom TikToku smo otkrili brend Color Wow koji uopće nije neko novo ime na beauty sceni. Ovaj brend postoji već 25 godina i osvojili su brojne nagrade za svoje inovativne proizvode. Proizvod koji je u trendingu radi čuda za oštećenu, suhu ili kovrčavu kosu. Ako ste kovrčavi a želite onaj sleek ravni izgled kose, onda obratite pažnju na proizvod koji se zove Color Wow Dreamcoat Supernatural Spray. Apliciranje je jako jednostavno.

@chrisappletonhair

Extra strength dream coat is finally here. It’s a game changer.

♬ original sound – Chrisappleton1

Na vlažnu kosu nanesete sprej i onda je izravnate pomoću četke. Kosa postane nevjerojatno glatka i sjajna. Color Wow tvrdi da je otporna na vlagu što je Appleton dokazao u videu. Voda jednostavno klizi na kosi i ne upija se u vlas. Ovaj proizvod se brzo rasprodaje, a možete ga naći na popularnoj beauty stranici Cult Beauty. Cijena iznosi 30 eura.

@chrisappletonhair

Ho extra strengh 💪🏽 @Color Wow Hair

♬ original sound – Chrisappleton1
SAZNAJ VIŠE: