Želimo ovaj Tiffany & Co. sat u obliku trkaćeg automobila

Tiffany & Co izbacio je novu kolekciju mehaničkih satova pod nazivom „Time for Speed“ koja je inspirirana trkaćim automobilima iz 1950-ih
06.12.2022.
IMAGE SOURCE: Tiffany & Co.
RECOMMENDED

Stapanjem automobila, nakita i urarstva, nastala je nova Tiffany & Co. kolekcija „Time for Speed“. Riječ je o liniji mehaničkih satova koja slavi ručnu izradu i stručnost u stvaranju ovih otmjenih pokazivača vremena koje svako kućanstvo ima. Kolekcija obuhvaća satove u obliku trkaćh automobila iz 1950-ih godina koji su nas potpuno osvojili.

Svaki sat u obliku malog automobila pažljivo je kovan od aluminija te završen u prepoznatljivoj Tiffany plavoj nijansi. Kotači na svakom satu-automobilu izrađene su od crne gume koja je u kontrastu sa žbicama od nehrđajućeg čelika. Na prednjoj strani nalazi se monogram „TC&CO“, a poklopac je ukrašen brojkom „5“ u čast poznate vodeće Tiffany & Co. trgovine na Petoj aveniji u New Yorku. Tu je i staklena kupola u obliku kacige na vozačevom sjedalu koje se naziru mali mehanizmi od sada (da, i dalje pričamo o satu.)

Na lijevoj strani vozila nalazi se brojčanik s prikazom sati i minuta koji je smješten ispod otvora od brušenog nehrđajućeg čelika, dizajniran tako da dočara broj trkaćeg automobila. vrijeme na ovome satu namješta se tako da okrećete upravljač automobila u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Automobil možee i pokrenuti tako što ga povlačite unatrag na ravnoj površini i onda ga pustite, kao što ste nekoć kao djeca radili s igračkama autićima.

Standardni Tiffany & Co. sat-automobil prodaje se za 40 000 dolara, a brend u ponudu pušta i dva ekstra zadivljujuća modela čiji će dizajni imati dijamante postavljene na kotače i okvir. Prvi limitirani model dostupno je diljem svijeta i sadrži 316 okruglih briljantnih dijamanata ukupne težine od 19 karata. Upečatljivi kamen od jednog karata nalazi se u sredini svakog kotača. Drugi kolekcionarski sat dostupan je samo u Japanu i sadrži 192 okrugla dijamanta od više od devet karata. Svaki kotač ima prekrasan prikaz  pavé dijamanta koji okružuju njegovo središte. Cijene ovih limitiranih modela su na upit.

SAZNAJ VIŠE: