Zašto ljudi na TikToku ne žele imati obrve?

Pogled ispod izblajhanih obrva ili prava moć TikToka - kako je beauty filter pokrenuo trend na New York Fashion Weeku
20.09.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram Kendall Jenner

Svugdje me prati pogled ispod obrva. Ne bilo kakvih obrva. U zadnje vrijeme ne mogu izbjeći obrve sa stavom. Možda se pitate kako to mogu obrve imati stav? Pritom ne mislim na Cara Delevingne grmolike obrve. Trenutan trend obrva sa stavom uključuje blajhane jedva vidljive obrve. Trend koji je počeo kao TikTok filter, završio je na naslovnicama pa čak i u modificiranom obliku na New York Fashion weeku u šljokičastom formatu na Peter Do modnoj pisti.

Ovaj kontroverzni trend nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kako bi TikTok rekao – svi s izblajhanim obrvama izgledaju kao baddie. Istovremeno vrlo punkerski look koji nekako izgleda nježno. Iako trend čini obrve gotovo pa nevidljivima, oči su jače istaknute. Trendu su se priključile Bella i Gigi Hadid, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Julia Fox i 90% osoba s moje FYP na TikToku.

@voguefrance

@kendalljenner adopte la tendance bleach brows vue sur les podiums ! #MetGala #RedCarpetLook #KendallJenner #Beautylook

♬ Michigeese Michigander-JP – Thirst Follow

Kome uopće mogu stajati blajhane obrve? Začuđujuće – mnogima. Najbolje da isprobate filter i sami. Pogotovo ako planirate skočiti na ovaj trend, nije loša ideja da najprije provjerite kako bi blajhane obrve stajale na vašem licu. Ipak ne preporučujem da blajhanje obavite sami. Izbjeljivači i oči ne zvuče baš kao dobra kombinacija. Greške se lako dese, a to je greška koju ne želite napraviti. Kako bi bili sigurni, čak i za blajhanje obrva, radije se obratite svom frizeru ili frizerki.

SAZNAJ VIŠE: