SEARCH

Zara je upravo predstavila kolekciju punu klasika

Znamo što se smatra klasikom svakog ormara - kvalitetan par traperica, fine veste od vune ili kašmira, baloner, savršeno krojen blejzer i naravno hlače od odijela. Sve to donosi Zara u novoj Classics kolekciji
27.10.2022.
IMAGE SOURCE: David Sims/Zara
RECOMMENDED

Ova kolekcija je nešto cjenovno skuplja od ostatka Zarine ponude, a razlog su naravno i kvalitetniji materijali od kojih je načinjena. Kašmir, vuna, pamuk dominiraju Classics kolekcijom koja je dobila i svoju kampanju iza koje stoji poznati modni fotograf David Sims. U kolekciji nema iznenađenja i doslovno je složena tako da sve možete kombinirati u nekoliko smislenih stylinga za poslovne i ležerne prigode. Mogli bismo je opisati kao idealan miks nosivih jednostavnih komada za svaki dan i komada za poslovne prigode.

Što ćete pronaći? Mekane sweatshirte od najfinijeg pamuka, nekoliko džempera od kašmira koji će vam sigurno trebati za jesensku i zimsku sezonu, tri modela traperica u krojevima loose, flair i trapez, oversized baloner koji nam je favorit kolekcije. Tu su i tri modela čizama od kojih smo izdvojili kožne kaubojke za svaki dan. Uz sve navedeno, Zara je pripremila i kolekciju nakita koja donosi klasike poput tankih pozlaćenih ogrlica i narukvice koja nas podsjeća na model kuće Cartier. Kolekcija je dostupna online.

SAZNAJ VIŠE: