Zara ima adventski kalendar, otkrijte što se u njemu nalazi

Stiglo je vrijeme kupovanja adventskih kalendara pa se i Zara ubacila u blagdansku priču te nam servirala vlastiti adventski kalendar sa svojim najprodavanijim beauty proizvodima
16.11.2022.
IMAGE SOURCE: Zara

Iako smo tek na polovici jedanaestog mjeseca, već na svakom uglu možemo pronaći adventske kalendare raznih brendova. I to moramo požuriti u kupovinu jer će ubrzo nestati. Kao djeca smo se jedino veselili onim čokoladicama dok smo brojali dane do Božića, no sada nas uz vječnu čokoladu uveseljavaju i skincare te make up proizvodi koji se vješto skrivaju iza vratašca adventskog kalendara. Ako vas zanima što se sve nalazi na tržištu, mi smo napravili veliki popis beauty adventskih kalendara koji možete pogledati ovdje. A u međuvremenu smo otkrili da nam je i naša omiljena Zara pripremila vlastiti adventski kalendar.

Zara se 2021. godine odvažila i kreirala vlastitu Beauty kolekciju i sada je svoje najprodavanije beauty proizvode posložila u set u obliku adventskog kalendara. Među 25 proizvoda koji se nalaze u svojim kućicama unutar clean bijele kutije, pronaći će se i neki special proizvodi koji će biti lansirani ovih blagdana. Adventski kalendar sadrži mini i standardne verzije ruževa, sjajila, sjenila za oči, lakova za nokte, a osim make-upa tu su i mirisne kreme za tijelo i ruke. Set također sadrži i spužvicu za nanošenje šminke, uvijač za trepavice te više vrsta četkica za make up. Cijeli detaljni popis pogledajte ovdje. Advetski kalendar možete kupiti za 999,90 kn.

SAZNAJ VIŠE: