„White Noise“ s Adamom Driverom je film katastrofe koji željno iščekujemo

Iščekivani Netflixov film „White Noise“ je adaptacija istoimenog romana koji istražuje kako moderna tehnologija utječe na ljudsko društvo
27.08.2022.
IMAGE SOURCE: IMDb/ Instagram

Za film „White Noise“ već se predviđa neki zlatni kipić, a još nije ni izašao na platformu Netflix. Glavna uloga pripala je Adamu Driveru, glumcu koji je u prošlosti već bio nominiran za najboljeg glumca u Netflixovom filmu „Marriage Story“. Oscar predviđanja i Adam Driver dovoljni su nam razlozi da s nestrpljenjem iščekujemo ovaj film. A još nas je više zaintrigrao film nakon što je Netflix izbacio teaser trailer u kojem već možemo osjetiti apokaliptičnu atmosferu.

Noah Baumbachov film „White Noise“ adaptacija je istoimenog književnog klasika Don DeLilloa. Roman je prvi puta objavljen 1985. godine i privukao je globalnu pozornost jer secira način na koji je moderna tehnologija neizbježno utjecala na ljudsko društvo. Iako su prošla tri desetljeća od apokaliptičnih događaja u romanu i današnja tehnologija je izrazito drugačija od one u 80-ima, ovo opažanje odnosa tehnologije i ljudi se može jednako tumačiti i u današnje vrijeme.

Tajanstveni teaser trailer prikazuje Adama Drivera kao Jacka Gladneyja, profesora koji se bori sa životom, smrću i brigama svakodnevnog života. Njegovu suprugu Babette glumi Greta Gerwig, dok Jackovog kolegu s posla, profesora Murraya Siskinda glumi Don Cheadle. Dok Jack traži način da bude sretan u ovom neizvjesnom životu, u isto vrijeme se izlijeva kemikalija oslobađajući otrovni oblak koji se nadvija nad likovima filma i njihovom životnom pričom.

Ovaj apokaliptični triler prikazat će se na filmskom festivalu u Veneciji 31. kolovoza, a Netflix tek treba objaviti službeni datum izlaska. Jedva čekamo!

SAZNAJ VIŠE: