Vraća se popularni klupski program Sutra je Subota

Posljednji tulum popularnog programa "Sutra je Subota" je održan 2019. godine. Mnogi su se pitali hoće li se ikada vratiti na zagrebačku klupsku scenu. Odgovor je hoće i to početkom veljače
23.01.2023.
IMAGE SOURCE: SJS

Entuzijazam, dobra glazba i dobra ekipa čine dobar tulum. Upravo tako je 2014. godine krenuo program Sutra je Subota koji je ubrzo izrastao u jedan od najpopularnijih u Zagrebu. Mali tulumi su postali veliki i tisuće ljudi su s nestrpljenjem čekali objave o novoj lokaciji i novim glazbenim gostima. 2019. smo plesali posljednji put, a onda nas je sve zadesila pandemija i priča je stala, točnije sve do 2023. kada je najavljen veliki #povratak. Datum je poznat, lokacija je rezervirana, glazbeni program je potvrđen. Evo što vas očekuje.

„Za našu povratničku plesnu avanturu odabrali smo i novo sjedište, mjesto s kojeg ćemo orkestrirati tulume – House of Bamboo (ex Hypo centar, Slavonska avenija 6). Atraktivnost ovog multifunkcionalnog prostora je lako dostupna lokacija, veliki parking i sva potrebna infrastruktura (ne, nema više čekanja ispred wc-a na kiši, koliko god to romantično bilo…). Sve su to razlozi zašto vjerujemo da je hob idealan izbor.

Za prvi plesnjak odlučili smo se za ME-HIGH-LOW-a iz Beograda, dj-a koji već preko 20 godina oduševljava jedinstvenim stilom dj-inga, koji uključuje brze promjene žanrova i mogućnost sviranja do 200 pjesama u jednom setu pa ga opravdano zovu i mash up kraljem! Također, za #povratak je jedino logično bilo i pozvati našeg prijatelja, a od ove godine i glazbenog domaćina #sutrajesubota projekta – Indyja. Indy je svirao na prvom #sjs plesnjaku 2014. godine i od tada se uzdamo uz njegov lik i djelo.

Slaven Tušek aka Pips. Dj i promotor iz Osijeka sa zagrebačkom adresom, vječni student elektrotehnike. Hedonist. Legos. Vrsni poznavatelj tradicionalnih domaćih pića. Resident je i osnivač casa programa gdje ispoljava svoju iskrenu ljubav prema 4×4 zvuku. Član je hrvatske funk delegacije i neumorni istraživač dobrog funka i soula koji tjera na ples. Hudi je jedan od organizatora zagrebačkog kolektiva Myuz, te vinkovačkog kolektiva naša stvar. Dobitnik je nagrade ambasador 2016. Za najbolji podcast godine po izboru publike i u 2019. godini je sa svojim kolektivom Myuz dobitnik nagrade po izboru publike za najbolju klupsku večer od strane ambasadora.“ – otkrili su nam organizatori.

VAŽNE INFORMACIJE:


sutra je subota presents #povratak
ME-HIGH-LOW (Beograd)
INDY
PIPS
Lounge: Hudi
PETAK 10.02.2023. // HoB (ex Hypo centar, Slavonska avenija 6) // 22 h
Ulaznice su dostupne OVDJE.

SAZNAJ VIŠE: