SEARCH

TikTok tvrdi da je Volufiline filer u bočici, evo o čemu se radi

Video za videom o novom sastojku Volufiline i tvrdnje o rezultatima sličnim filerima potaknuli su nas da istražimo ovu novu skin care zvijezdu
28.04.2024.
IMAGE SOURCE: Pinterest
RECOMMENDED

Sjedim s prijateljicom s kojom dijelim svoju skin care opsesiju. Za razliku od mene, ona ima i ozbiljnu opsjednutost TikTokom, pa između nanošenja seruma, maski i raznoraznih moisture sandwich-a sjedimo i gledamo sve i svašta na telefonu svečano postavljenom na postolje na stoliću u dnevnoj sobi. Red pasa, red gluposti, red plastičnih kirurga i dermatologa… I Volufiline. Svakih nekoliko videa pojavi se netko s istom bočicom u rukama i istim riječima na usnama. Volufiline, Volufilline, Volufilline. Takozvani “Filer u bočici”.

Ja sam, normalno, skeptik. I ona je, ali usprkos tome viče da će naručiti čim prije. Što je zapravo ovaj novi čudesni sastojak i vrijedi li ga isprobati?

@beauthuy

i got some orbital fat loss from using the grande lash serum 1-2 years ago and im trynna get it BACK 😭 lets see if volufiline works or not i got this on amazon and the brand is sederma WEEK 1 🫡 #volufiline #darkcircles #smilelines #lipplumper

♬ original sound – Thuy Lam

Što je Volufiline i kako djeluje

Volufiline je prirodni biljni ekstrakt, hvaljen zbog svog potencijala da oponaša učinke injekcija poput botoksa i filera. Međutim, unatoč obećavajućim svojstvima, postoji vrlo malo kliničkih istraživanja koja podupiru njegovu učinkovitost.

Poticanjem diferencijacije i proliferacije adipocita, Volufiline navodno potiče skladištenje masti, što u konačnici dovodi do povećanog volumena i učinka poput filera i tvrdnje da pomaže u vraćanju volumena lica. Međutim, nema dovoljno dokaza koji bi to poduprli – dramatično povjećanje volumena obično se ne može postići samo lokalnom njegom kože.

Gdje se smije primijeniti Volufiline

Volufiline se može nanositi lokalno na područja na kojima želite povećati volumen ili konture, kao što su grudi, stražnjica, obrazi ili usne. Može se naći u obliku krema, seruma i drugih topikalnih oblika.

@drpremtripathi

#stitch with @Devon Kelley #greenscreen there is a big difference between statistical significance, and what they use as a threshold lower than what we generally use in statistics, and clinical significance. Is this product going to be life-changin? probably not. #drpremtripathi #volufiline

♬ original sound – Dr. Prem Tripathi

Koliko je vremena potrebno da se vide rezultati?

Rezultati korištenja proizvoda koji sadrže Volufiline razlikuju se ovisno o čimbenicima kao što su tip kože, formulacija proizvoda i učestalost korištenja. Neki mogu primijetiti suptilne promjene u volumenu i konturama unutar samo nekoliko tjedana dosljedne upotrebe. Kako bi se održali rezultati, potrebno je nastaviti s kontinuiranom upotrebom proizvod

Može li Volufiline biti opasan

Volufiline se općenito smatra sigurnim za lokalnu upotrebu u proizvodima za njegu kože. Iako neki pojedinci mogu doživjeti blagu iritaciju ili alergijske reakcije. Uvijek se preporuča provesti test na malom dijelu kože prije uporabe bilo kojeg novog proizvoda za njegu koji sadrži aktivne sastojke.

Volufiline nije dovoljno dobro istražen, a na tržištu je također mnogo prodavača koji prodaju ovaj sastojak koji se čini nereguliranim, pa bi sam proizvod mogao biti opasan. Za sada je sigurnije ulagati u profesionalne tretmane osmišljene za nadoknadu volumena, kao što su fileri, transfer masti ili procedure namjenjene kvaliteti kože.

Želite li ipak isprobati ovaj sastojak, donosimo vam najpopularniji Volufiline serum na društvenim mrežama.

VOLUFILINE
SAZNAJ VIŠE: