Vodootporne drogerijske maskare idealne za ljeto

Vodootporne maskare su glavni proizvod u našoj ljetnoj torbici pa smo izdvojili popis nama najboljih maskara ispod 10 eura
28.06.2023.
IMAGE SOURCE: DM/ Notino/ Amazon/ Pinterest
RECOMMENDED

Kada stigne ljeto, onda najradije ne bismo nosili ništa od make-upa jer ga sparina i naš znoj jednostavno otope. Većinu vremena i hodamo samo s SPF kremom na licu, no s vremena na vrijeme želimo osvježiti ten i naglasiti oči make-upom, posebice ako idemo na neki event ili ljetni party. Na licu nosimo što laganije teksture pudera, a zadnje što nam se jako svidjelo je pojačivač tena Westman Ateliera. Na oči volimo staviti maskaru jer ona lijepo uokviri pogled i više ništa nam ne treba od make-upa. No, nerijetko ta maskara završi razmazana ispod očiju. Srećom, na tržištu postoji mnoštvo izvrsnih vodootpornih maskara koje odoljevaju sparnom vremenu i znoju.

Za snažnu maskaru koja se neće razmazati ne morate posezati za luksuznim brendovima. Pronaći ćete mnoštvo drogerijskih vodootpornih maskara ispod 10 eura koje apsolutno služe svrsi: osim što su vodootporne, imaju i niz drugih benefita, poput raščešljavanja i razdvajanja trepavica, davanje volumena i duljine trepavicama te njega trepavica. Primjerice, Maybelline Lash Sensational Sky High maskara ima ekstrakt bambusa koji pruža duge i guste trepavice bez osjećaja opterećenja, dok je Rimmel Scandaleyes maskara odlična za obnovu oštećenih trepavica jer sadrži u sebi kolegen i keratin koji vlaže i osnažuju trepavice.

Vodootpornu maskaru nanosite brzo jer se ona vrlo brzo suši, a nju također možete staviti u više slojeva za dodatni volumen. Kada skidate maskaru otpornu na vodu, najbolje je koristiti ulje za čišćenje lica ili micelarnu dvofaznu vodu na bazi ulja. Mi smo izdvojili popis nama najboljih vodootpornih  drogerijskih maskara.

SAZNAJ VIŠE:
Matija Pavleković
| 19.01.2024.