Upoznajte australski brend haljina koje obožavaju Emily Ratajkowski i Hailey Bieber

Seksi haljine s prorezima i metalnim detaljima zaštitni su znak brenda Christopher Esber kojeg obožavaju poznate dame poput Hailey Bieber i Emily Ratajkowski
17.08.2022.
IMAGE SOURCE: Press/ Instagram

Svi znamo kakav momentum pruža podrška poznatih, ali i Instagram djevojaka – a kada je moda u pitanju ova dva se gotovo uvijek preklapaju. Scenarij ide po sljedećem redu: netko obuče jedan komad, za tri dana je komad rasprodan (ili u slučaju nekih poznatih i za jedan dan), a feedovi nam eksplodiraju raznim kreacijama s potpisom brenda u pitanju poput vatrometa.

@ELIZABETHSULCER

Iako brend Christopher Esber postoji još od 2010. godine i odavno smo navikli da ga gledamo u ponudi sajtova kao što je net-a-porter, u posljednje vrijeme kao da ne postoji djevojka koju pratimo koja ga ne nosi. Njegov zaštitni znak jesu seksi haljine s prorezima i često metalnim detaljima (poput mini modela koji je nosila Hailey Bieber), ali čini se da svatko može njegove komade prilagoditi sebi – ne treba vam veći dokaz od toga da jednako dobro i uklopljeno izgledaju i na Elizabeth Sulcer i na Lei Sfez. 

Iza brenda stoji Australac Christopher Esber, a njegov zaštitni znak je majstorski krojena silueta s isječcima i vezanjem koja odiše seksipilom i samopouzdanjem. Moglo bi se reći da ga je “otkrila” Emily Ratajkowski koja je jedan model nosila još 2019. godine ali Hailey je ta koja ga je ovog ljeta lansirala u modnu stratosferu (tko kaže da štreberski i seksi vibe ne idu zajedno?).

@LILLIAN.LIBERG

Miks tradicionalnih tehnika izrade i inovativnih krojeva i tkanina je u srcu Christopherovog dizajna. Njegovi komadi su nevjerojatno luskuzni, ali i jednostavni za nositi, i lako se personalizuju i prilagođavaju ženi koja ih stavi na sebe. Elagantan minimalizam pomiješan s apsolutnom senzualnošću su njegov paradoks i dualnost u kojoj uživa, a svakom novom kolekcijom ovaj dizajner svoju estetiku odvodi korak dalje. 

SAZNAJ VIŠE: