SEARCH

Udobne široke hlače koje možete nositi svaki dan

Udobne i praktične, ove hlače možete nositi s tenisicama, čizmama i štiklom. Odabrali smo modele iz novih kolekcija iz high street i dizajnerske ponude
06.02.2023.
IMAGE SOURCE: Pinterest
RECOMMENDED

Hlače muškog kroja su jaaaako seksi komad i teško nas je uvjeriti u drugačije. Zašto? Igra muške i ženske siluete je uvijek imala tu neku senzualnost koju volimo, a pogotovo kada se igramo sa stylinzima. Primjera radi: muške široke hlače će savršeno pristajati uz neki čipkani korzet ili pripijeni body polo kroja kakav u svojoj kolekciji ima Jacquemus. Ako odete na Pinterest i u pretragu upišete “Wide leg trousers outfit” dočekat će vas bezbroj kombinacija koje će vas inspirirati za styling za bilo koju prigodu.

Večernje kombinacije su obično upotpunjene s gore spomenutim korzetima ili crop topovima. Hlače ovog stila jako dobro izgledaju u kombinaciji s kratkim kardiganima s gumbima i sigurno ćete ih vidjeti u proljetnim stylinzima na Instagramu. Za hladnu sezonu ih kombinirajte s dolčevitom ili nekim pripijenim džemperom ako želite kontrastnu siluetu. Ako nosite baggy, nebo vam je granica jer ih možete spariti s oversized pletivom, sweater majicama ili hoodiecama.

SAZNAJ VIŠE: