U Hrvatsku je stigao laser s kojim možete riješiti sve probleme kože

Stellar Lumenis M22TM je najinovativniji laser na svijetu koji tretira i liječi niz različitih stanja kože, a sada je dostupan u poliklinici Lohuis Filipović
31.01.2023.

Ako se pitate kako to neke žene koje gledate na Instagramu imaju tako sjajnu, glatku i gotovo staklenu kožu (pod uvjetom da ista nije provučena kroz pet filtera), odgovor će najčešće biti laserski tretmani i religiozan skincare uz kvalitetne aktivne sastojke plus obavezna krema sa zaštitnim faktorom i to tijekom cijele godine, i u mjesecima kada nema sunca. Koža vam može biti maksimalno dorađena, možete ići na fillere, koristiti botoks, ali zdravi sjaj je onaj finalni cilj koji želimo svi, pogotovo nakon 35 godine života kada koža prirodnim procesom starenja gubi elastičnost i zaglađenost. Kombinacija različitih tretmana koji su skrojeni prema vašoj fizionomiji lica će uvijek dati najbolje rezultate, a laserski tretmani ovdje igraju ključnu ulogu. Prije nego što vas uvedemo u svijet mogućnosti lasera, reći ćemo vam da je zima najbolja za tretmane ove vrste. Sunce nije prejako, vjerojatno si možete uzeti neki „down time“ (koji je u ovom slučaju jako kratak) i možete dočekati proljetne mjesece s novom kožom.

Ako pratite trendove u dermatologiji i koristite usluge dermatologa, onda znate da na tržištu postoji veći broj lasera i da svaki od njih služi za tretiranje određene problematike kože. Točnije to je bio slučaj sve do pojave najinovativnijeg lasera na svijetu Stellar Lumenis M22TM koji je sada dostupan u Hrvatskoj u poliklinici Lohuis Filipović. Ovaj laser tretira i liječi čak 35 stanja kože što je revolucionarno postignuće i inovacija u svijetu medicinskih uređaja. Dr. Boris Filipović nam je kazao da s ovim laserom možete riješiti probleme kože koji su se dosad smatrali gotovo nerješivim. U čemu sve pomaže?

„Ublažavanje prvih bora, uklanjanje tetovaža, liječenje akni pa sve do ozbiljnijih problema s kožom danas se može riješiti s laserom ako tretmane radite kod pouzdanog stručnjaka. Stellar Lumenis M22 je u ovim slučajevima izuzetno efektan laser. Tretmani su bezbolni, a rizik je minimalan.“ – kazao nam je Dr. Filipović.

Ako ste u stisci s vremenom i ne možete izostati s posla, Stellar Lumenis M22 je idealan odabir. Zašto? Nuspojava tretmana laserom je crvenilo koje je normalno jer koža tako zacjeljuje. U nekim slučajevima crvenilo zna trajati do 2 tjedna. Nakon tretmana Stellar Lumenis M22 laserom blago crvenilo će trajati od 3 do maksimalno 5 dana, a rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. 

Brze rezultate možemo zahvaliti kombinaciji četiri tehnologije u jednoj platformi (3 laserska sustava i 9 IPL sustava) što ovaj laser čini jedinstvenim modularnim uređajem na tržištu.  Zahvaljujući ovom moćnom spoju Stellar Lumenis M22 može riješiti melazmu, rosaceu, akne, ožiljke, plitke bore, zagladiti teksturu kože, kirurške ožiljke, ukloniti tetovaže, neželjene dlačice, hiperpigmentacije, proširene vene, kapilare, proširene pore, pigmentne lezije, foto oštećenja kože. 

Vjerojatno se pitate koliko tretmana je potrebno da biste riješili svoj problem? Broj tretmana je uvijek individualan i ovisi o stanju vaše kože. U poliklinici Lohuis Filipović ćete dobiti svoju dijagnozu kože s točnim uputama o broju tretmana i potencijalnoj kombinaciji više njih kako biste dobili željeni rezultat. Dr. Filipović nam je otkrio da Stellar Lumenis M22 u praksi obično zahtijeva tri tretmana za rješavanje određenog problema kože koji vas muči.

Za konzultacije u poliklinici Lohuis Filipović se možete naručiti putem telefona 01/2444646 ili putem maila na [email protected]

SAZNAJ VIŠE: