Truly unique je prva image kampanja brenda Mona Plaza

Hotel Mona Plaza se od samog otvaranja nametnuo kao omiljeno prijateljsko mjesto na Dorćolu, koje vole beogradski gosti, ali i svi oni koji u njemu žive
10.10.2022.
IMAGE SOURCE: Hotel Mona Plaza
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ove jeseni otišli su korak dalje i lansirali su svoju prvu image kampanju koja kroz vizuale priča sve ono na što smo navikli tijekom boravka u ovom hotelu. Zvijezda kampanje je pjevačica Sara Jovanović, a ideja jest da fotografije donesu sve asocijacije na hotel: uslužnost, prijateljstvo, dobrodošlica, otvorenost. Kroz slike željeli su dočarati cijeli uigran tim koji je tu da pruži vrhunsku, jedinstvenu uslugu gostima: od konobara, preko recepcionara, do menadžera, svi oni dočekuju goste i učestvuju u kreiranju truly unique doživljaja. 

Hotel Mona Plaza nalazi se u samom srcu Beograda, na Dorćolu, na raskrsnici stilova, kultura i stoljeća. Ono čime se vrlo ponose je poštovanje tradicije, jer se hotel nalazi na mjestu gdje je postojala prva tvornica čokolade Šonda. Suština nekadašnje Šonde je zadržana i pretočena u moderni gastro bar koji je nastavio njegovati čokoladnu tradiciju i nasljeđe obitelji Šonda. 

Truly unique je prva image kampanja brenda Mona Plaza (фото 1)

Tim Mona Plaza hotela gostima će biti vodič za jedinstveno beogradsko iskustvo. Blizina Mona Plaze svim najbitnijim beogradskim atrakcijama, čini ovaj hotel savršenim za odmor, ali i za upoznavanje našeg glavnog grada. Raznovrsnost atrakcija i blizina istih dovoljan su razlog da se prošeta ulicom Kralja Petra, da se posjeti Kalemegan, Knez Mihailova, Zoološki vrt, Beton hala, Skadarlija- boemska četvrt i što je najbitnije sve ovo je moguće posjetiti pješke, uživajući u šarmu i ambijentu Starog grada. Od ove godine gostima je na raspolaganju još jedna, dodatna truly unique usluga, a to je iznajmljivanje bicikala, s obzirom da se nadomak hotela nalazi i početak biciklističke staze, kao i prelijepi 25.maj. 

ŠONDA ČOKOLADNA PRIČA

Baš na mjestu gdje se danas nalazi Mona Plaza su se od 1902. godine proizvodile čokolada, keks i slatke poslastice koje su zaslađivale dane brojnim Jugoslovenima. Slatku priču pokrenuo je Kosta Šonda, trgovac i industrijalac koji je u drugoj polovici 19. stoljeća došao iz Grčke u Beograd. Kosta je od 1890. godine prvo otvorio trgovinu u kojoj se mogla kupiti “Olga” – u to vrijeme jedina mliječna čokolada u Beogradu. “Olga” je bila poznata kao “najbolja od svih čokolada”.
Danas, Šonda i dalje živi u hotelu Mona Plaza kao mjesto gdje Beograđani, ali i svi gosti iz svih krajeva svijeta mogu uživati u vrhunskim poslasticama, prije svega Šondinoj Olgi koja predstavlja omaž prvoj i najboljoj čokoladi Jugoslavije. 

KONFERENCIJE

Mona Plaza je jedan od vodećih beogradskih kongresnih centara s 9 konferencijskih sala i s prostorom od 2.000 m2  koji se može iskoristiti za organizaciju najvećih kongresa, konferencija, događaja koji zahtjevaju veliku i ozbiljnu organizaciju. Opremljen je najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, rasvjetom i brzim internetom. 

SOBE I APARTMANI

Mona Plaza sobe nude potpuno novi, truly unique doživljaj Beograda. Njihovi gosti započinju dan uz jedinstveni pogled na Dunavski kej, a završavaju ga uz noćna svijetla glavnog grada koji nikad ne spava. Pažljivo dizajnirane po mjeri svakog gosta, neutralne, prirodne nijanse, topla atmosfera i moderan ambijent pružit će odmor kakav svi zaslužujemo.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: