Tri beauty noviteta koja su stigla u Hrvatsku

31.01.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Malo toga nas veseli kao noviteti beauty brendova koje volimo i koristimo i jako nam je drago da se nakon dvije godine pandemije, tržište opet počelo buditi i da nam svaki tjedan stižu neke uzbudljive vijesti. U ovom tjednu su nas dočekala dva noviteta i područja preparativne kozmetike i jedan iz područja dekorativne. Svi su već dostupni na našem tržištu te ih možete pronaći na prodajnim mjestima brendova. Krenimo redom.

DERMALOGICA – AWAKEN PEPTIDE EYE GEL

Manje od deset minuta dovoljno je da Awaken Peptide Eye Gel ukloni tragove umora i ‘razbudi’ pogled. No, osim što trenutačno ublažava otečenost, ovaj njegujući gel i dugoročno smanjuje bore te daje vidljive rezultate, što je potvrdila neovisna klinička studija. Tajna je u moćnim peptidima i umirujućim biljnim ekstraktima koji potiču limfnu drenažu i ‘razbijanje’ masnih nakupina, jačaju zaštitnu barijeru, energiziraju i vraćaju sjaj, djeluju protuupalno, pružaju dugotrajnu hidrataciju. Bogati ‘miks’ sastojaka u Awaken Peptide Eye gelu koji hidratiziraju, štite i učvršćuju područje oko očiju namijenjen je svim tipovima i stanjima kože pa će se Awaken Peptide Eye Gel jednostavno uklopiti u dnevnu rutinu i lako kombinirati s ostalim Dermalogica proizvodima.

BIOLOGIQE RECHERCHE – Μ-FILL PIGM 400

Inspiriran micro-needling tehnologijom koja se upotre- bljava u estetskoj medicini, μ-Fill PIGM 400 omogućuje ciljano djelovanje na lokalizirane pigmentacijske mrlje. Prekrivene mikrostošcima, ove obloge za jednokratnu upotrebu sastoje se od 100 % aktivnih sastojaka u čvrstom stanju, među kojima su hijaluronska kiselina, solidifici- rani antimelanogenički, antiglikacijski i antioksidativni aktivni sastojci. Nakon nanošenja, potpuno se rastapaju kako bi se oslobodili i proširili aktivni sastojci što bliže melanocitima. Tada oni pomažu u regulaciji sinteze melanina i njego- vom prijenosu prema keratinocitima za posvjetljivanje kože na površini. Lokalizirane pigmentacijske mrlje su smanjene. Korišten kao dio jednomjesečne kure, μ-Fill PIGM 400 smanjuje smeđe mrlje na površini kože kako bi ona postala ujednačena i jednolika.

MAC COSMETICS – MAGIC EXSTENSION MASKARA 

„Ova maskara razlikuje se od ostalih formula na tržištu, po tome što se fokusira na duljinu, ali i prozračnost, koja se uglavnom dobiva samo s umjetnim trepavicama“ – rekao je Terry Barber, MAC Director of Makeup Artistry. Zahvaljujući vlaknima od 5mm, jednim od najduljih na tržištu, i suženom četkicom, vaše trepavice dobivaju boost od korijena do vrhova. Magic Extension formula s Crystal Elixir Powder pigmentom njeguje trepavice i čini ih fleksibilnima. 90% ispitanika je primijetilo over-the-top volumen, a čak 94% kaže kako su im trepavice punije, dulje i uvijenije. Cijena iznosi 222 kune. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: