SEARCH

Pogledali smo prvi dio treće sezone serije Bridgerton

Prva epizoda treće sezone odmah nas uvodi u vrtlog događaja, fokusirajući se na omiljene likove iz prethodnih sezona, ali i uvodeći neke nove koji obećavaju dodatnu dinamiku
20.05.2024.
IMAGE SOURCE: @bridgertonnetflix
RECOMMENDED

Luksuzne balske dvorane, tajni ljubavni sastanci i skandali koje bi čak i najsofisticiraniji pripadnici londonskog visokog društva htjeli zaboraviti – sve to i još mnogo više donosi nam treća sezona popularne serije “Bridgerton”. Nakon što su prve dvije sezone osvojile srca publike širom svijeta, očekivanja za nastavak ove sage bila su izuzetno visoka. I, kako se čini, nova sezona nije razočarala. Ne znamo za vas, ali mi smo opčinjeni ljubavnom pričom likova koji su nas osvojili na prvu. Iako smo smatrali kako romantika ne može ići dalje od prve dvije sezone, moramo vam reći kako je u ovoj sezoni još na većoj razini, ali zanimljivo je što nam nije patetična nego smo je i dalje gladni. Upravo zbog toga si ne možemo pomoći kod obožavanje ove strastvene i romantične serije.

Bridgerton

Bridgerton sezona 3 nas nije razočarala

Prva epizoda treće sezone odmah nas uvodi u vrtlog događaja, fokusirajući se na omiljene likove iz prethodnih sezona, ali i uvodeći neke nove koji obećavaju dodatnu dinamiku. Vizualni spektakl i dalje ostaje jedan od ključnih aduta serije – raskošni kostimi, raskošne scenografije i pažljivo osmišljeni detalji dočaravaju autentičnost tog doba.

Međutim, “Bridgerton” nije samo površni glamur. Ova sezona dublje istražuje unutarnje borbe likova, njihove motive i emocionalne konflikte. Posebno je zanimljivo pratiti kako se razvijaju odnosi između likova, s posebnim naglaskom na glavnu ljubavnu priču koja obećava biti jednako strastvena i komplicirana kao i u prethodnim sezonama.

Treća sezona serije “Bridgerton” donosi nam dugoočekivanu priču između Colina Bridgertona i Penelope Featherington. Nakon što su ih gledatelji upoznali i zavoljeli kroz prethodne dvije sezone, njihova priča napokon dolazi u središte pažnje, obećavajući mnogo emocija, intriga i neizvjesnosti. Sada ćemo otkriti nešto od radnje pa upozoravamo one koji nisu čitali.

Ljubavna priča između Penelope Featherington i Colina Bridgertona

Penelope Featherington, često podcijenjena i neprihvaćena, već se dugo vremena nalazi u sjeni blistavog društva. Njena tajna kao Lady Whistledown, misteriozna autorica skandaloznih društvenih kronika, daje joj poseban uvid u visoko društvo i omogućava joj da vidi pravu prirodu ljudi oko sebe. Iako je njena ljubav prema Colinu Bridgertonu godinama bila tajna, treća sezona donosi promjene koje će ovu dinamiku značajno izmijeniti.

Bridgerton

Colin Bridgerton, šarmantni i karizmatični član ugledne obitelji Bridgerton, vraća se s putovanja s novom perspektivom na život i ljude oko sebe. Njegov odnos s Penelope, koji je do sada bio prijateljski, počinje se mijenjati kako počinje uviđati njene prave kvalitete i osjećaje.

serija

Njihova priča započinje nespretno, s puno nesporazuma i predrasuda. Colin, nesvjestan Penelopinih osjećaja, često je prema njoj nesvjesno okrutan, dok Penelope pokušava balansirati između svoje ljubavi prema njemu i očuvanja svojih tajni. Kako se njihovi putevi ponovno spoje, tako se između njih razvija nova dinamika – prijateljstvo koje prerasta u nešto dublje i strastvenije.

Radnja se razvija kroz niz emotivnih scena u kojima Colin i Penelope otkrivaju svoje prave osjećaje, suočavaju se s preprekama koje stoje na putu njihove ljubavi na puno spontaniji način od prethodne dvije sezone. Sve to prati i odlična glazbena podloga kao i u prve dvije sezone. Ne možemo dočekati drugi dio koji dolazi na Netflix u lipnju, a do tada slušamo omiljenu glazbu iz serije i pripremamo se za spektakularnu završnicu treće sezone.

SAZNAJ VIŠE: