Tražite li jednostavne kupaće kostime? Pronašli smo ih

Hunza G će vam postati jedan od omiljenih brendova ako volite jednostavnost i ne padate na sveopći trend kupaćih kostima koji izgledaju dobro na Instagramu, a nisu praktični u stvarnosti
24.06.2023.
IMAGE SOURCE: Hunza G Instagram

Sad kad je napokon zatoplilo vjerojatno gledate ponudu kupaćih kostima u omiljenim brendovima. Primijetit ćete i da je ponuda puna modela koji su kompliciranog kroja i nisu praktični u stvarnom životu. Prorezi, trakice, aplikacije – sve to vam na plaži može osigurati čudan ten. Ok, svjesni smo da je većina tih modela napravljena za fotografiranje na društvenim mrežama i da kuće samo prate što se zbiva online, ali ako tražite nešto praktično (a jednako lijepo), onda svakako obratite pažnju na novu kolekciju brenda Hunza G koji je ujedno i održiv.

Svi kupaći kostimi iz njihove ponude su načinjeni od posebnog recikliranog rebrastog materijala koji naglašava liniju tijela i brzo se suši.

Modeli su jako jednostavni, da ne napišemo „basic“ ali dolaze u širokom rasponu boja. U aktualnoj ponudi ćete pronaći jednodijelne modele s velikim izrezom na leđima, bikinije s čvorom kao detaljem, crop topove i modele na jedno rame. Cijene se kreću u rasponu od 180 do 190 eura. Hunza G modele možete pronaći na Net-a-Porteru.

SAZNAJ VIŠE: