SEARCH

Tražite cool setove za svaki dan? Ima ih hrvatski street style brend TWNTY – TWNTY

Mladi hrvatski brend TWNTY-TWNTY je napravljen po mjeri svih onih koji vole opušten stil i traže kvalitetne i cool komade za svaki dan. Upravo su predstavili ljetnu kolekciju
02.06.2023.
IMAGE SOURCE: TWNTY-TWNTY
RECOMMENDED

Iza imena TWNTY – TWNTY stoje dvije prijateljice Andrea Trgovčević Iličić i Petra Perkov čiji se pogled na svijet odvija iz potpuno različitih perspektiva – Petrin kroz objektiv fotoaparata, a Andrein kroz oči svjetskog putnika. Brend su pokrenule 2020. godine, a zahvaljujući nosivim i pristupačnim komadima, do danas su se uspjele nametnuti kao “go-to” brend mnogih djevojaka koje preferiraju casual stil.

Njihova nova kolekcija Monochromatic je inspirirana 90-im godinama i dizajnom naglašava ženstvenost i profinjenost streetstyle odjeće koja se može kombinirati za ležerna druženja, sportske događaje ili subotnju špicu.

Od samog početka TWNTY-TWNTY svoje kolekcije stvara prateći aktualne trendove, a u ovoj kolekciji se stil komfora razlikuje od njihovih standardnih kolekcija po najnovijem dizajnu gornjeg i donjeg dijela kompleta. Osim toga, novi setovi su izrađeni po true-to-size kroju, dok su prijašnje kolekcije rađene u oversized/unisex kroju.

Naziv kolekcije, Monochromatic, odabran je zbog palete koja je korištena pri odabiru boja setova – Off White (prljavo bijela), Melange Gray (siva) i Anthracite Black (crna). Također, kolekcija je izrađena od pomno odabranih i vrhunskih pamučnih tkanina s detaljima dizajniranim za svaki tip tijela. Osim patentnog zatvarača na ovratniku, na dnu nogavice se nalazi stezna guma kojom se može promijeniti i sami stil hlača – ravan ili uzak kroj, samo jednim pokretom možete prilagoditi željeni stil!

Kako bi upotpunili stil 90-ih, TWNTY je u najnoviju kolekciju uključio i sada trendy trake za kosu – svaku boju kompleta, a i druge outfite u svom ormaru, možete ukrasiti i istobojnim headbandom!

Osim nedavno predstavljenih dugih setova, unutar iste kolekcije je TWNTY sada predstavio i kratke, tzv. Dreamers setove – idealne za ljetne dane i noći! Naziv Dreamers polazi od najnovijeg dizajna na poleđini gornjeg dijela seta – Dreamers Club, Members Only. Ono što je drugima najviše privuklo pažnju je njihova kampanja koja se temelji na ideji da sve životne težnje počinju snovima, ali da se ti snovi na kraju mogu ostvariti samo napornim radom. Cijelu video kampanju možete pogledati klikom na link.

Komplet se sastoji od kratkih hlačica i gornjeg dijela trenirke s patentnim zatvaračem kako bi isti bio što prilagodljiviji nadolazećim ljetnim danima. Njihov najnoviji ljetni ženski komplet je izrađen od visokokvalitetnog pamučnog materijala te je odličan je za sve urbane aktivnosti, ali isto tako komforan za ostanak kod kuće. Dreamers setovi dolaze u tri boje – Off White (prljavo bijeloj), Stone Gray (tamno sivoj) i Anthracite (crnoj).

Više o kolekciji možete saznati putem njihovog webshopa i Instagram profila.

SAZNAJ VIŠE:
BURO.
| 25.05.2022.