Valentinovo u Tomassinu: za vas kuhaju poznati Chefovi Jeffrey Vella i Ivica Štruml 

Popularni talijanski restoran Tomassino ove godine donosi posebnu ponudu za Dan zaljubljenih
08.02.2024.
RECOMMENDED

Vrhunski talijanski restoran Tomassino, smješten u prizemlju luksuznog Sheraton Hotela, osim atraktivne lokacije, nudi spoj moderne elegancije i opuštenog, prostranog ambijenta. Obavijen dugačkom staklenom stijenom hotelskog prizemlja i predivnim pogledom na ulicu, restoran nudi savršeni romantični ugođaj dosljedan Danu zaljubljenih. 

Ovog Valentinova autentično iskustvo talijanske kuhinje pomiješano s daškom hrvatske tradicije za vaš stol donijet će renomirani chefovi Jeffrey Vella i Ivica Štruml, dok će za odabir vina biti zaslužan legendarni vinar Vlado Krauthaker. Specijalno kreirani jelovnik za zaljubljene sastojat će se od nekoliko sljedova, a u ponudi ćete moći pronaći sve od ukusnih predjela poput bottarge ili hrskave brizle, glavnih jela poput rižota, artičoka ili kroketa od palente i zečje jetre, pa sve do ukusnih i raznovrsnih domaćih kolača. Od vina na meniju će se pronaći Graševina Mitrovac i Kasna Berba, Muštra, Pinot Sivi, Merc, ili Chardonnay Rosenberg.

tomassino valentinovo

„Ivica Štruml i ja pomno smo kreirali jela koja će savršeno ići uz ljubavni ambijent koji će nas kroz Valentinovo obavijati. Sva jela radimo s maksimalnom pažnjom, a namirnice koje koristimo najbolje su kvalitete. Želimo da se naši gosti osjećaju ugodno i da kroz naša jela osjete djelić ljubavi koju i sami slave na taj poseban dan“, izjavio je gastronomski direktor Maistra grupe Jeffrey Vella.

Vrhunski jelovnik koštat će 75 eura po osobi, a osim vrhunskog gastro iskustva, goste će zabavljati Bruno Rački Acoustic duo, glazbenik čiji je glas oduševio žiri showa Supertalent.

Bar hotela Sheraton će također u svoju ponudu uvrstiti nešto za zaljubljene. Na Valentinovo vas očekuju vrhunski pjenušac ili koktel po izboru, kao i ukusni zalogaji poput dimljenog lososa, čvaraka, aromatičnih i hrskavih zamotuljaka ili voćne paštete od dunja. Moći ćete se zasladiti uz domaće kolače i kolače za van. Uz pristupačne cijene, ugodnu atmosferu i najbolja imena iz svijeta kulinarstva, ovog Valentinova Sheraton Zagreb Hotel glavna je romantična destinacija za one željne vrhunskog gastronomskog doživljaja.

tomassino valentinovo
tomassino valentinovo

Jeffrey Vella glavni je chef poznatog rovinjskog restorana Cap Aureo u Grand Park Hotelu Maistre Collection. Cap Aureo poznat je po tome što koristi samo najbolje sastojke, pri tom uključujući što više mikrolokalnih namirnica. Tjedne ili mjesečne promjene menija kreira u skladu sa sezonama, dok se njegovi degustacijski meniji sastoje od pet ili šest, pa sve do i trideset sljedova i najbolje odabrane vinske karte. Svoju kulinarsku karijeru započeo je u ranoj mladosti, a kroz život je imao priliku kuhati za mnoga vrhunska domaća i strana imena. Ivica Štruml jedan je od najvažnijih hrvatskih chefova. U svojoj kulinarskoj karijeri radio je za etablirane zagrebačke hotele, a zadnjih nekoliko godina radi kao chef za grupaciju Maistra uz Jeffreya Vellu.

SAZNAJ VIŠE: