Tina Marić nam je uvijek najbolja modna inspiracija za odmor

Influencerica uvijek ima neke komade koje želimo ukrasti iz njenog ormara
14.05.2022.
IMAGE SOURCE: Tina M. Instagram

Postoje djevojke koje pratimo od samih početaka na Instagramu i koje su nam pri vrhu liste najdražih influencerica.

Tinu Marić smo otkrili još prije nekoliko godina i objavili smo njen stil i odjevne kombinacije na našim stranicama bezbroj puta.

Tina ima posebnu estetiku koja je jako pročišćena, a efektna. Puno prije nego što su Instagram osvojile kombinacije oversized odijela i potkošulja, ona je taj stil već furala godinama. Ipak, njene najdraže kombinacije su nam one koje nosi kada je na odmoru.

Doslovno poželimo svaki komad koji objavi na svom profilu. Iako ne znamo gdje je otputovala u ovom trenutku čini nam se da se radi o Meksiku koji joj je jedna od najdražih destinacija.

U kofer je spakirala nekoliko haljina poznatog brenda Rat&Boa koji su doslovno specijalizirani za ljetne kombinacije. Tu je prekrasna zelena haljina od satena na preklop, ali i mini haljina s uzorkom zebre. Jako volimo i kombinaciju Pradinog topa bez naramenica i bijelih cargo hlača.

Komadi s prorezima su najpopularniji ove sezone, a Tina je nabavila komplet maksi suknje i topa na vezanje u baby plavoj nijansi. Pogledajte još nekoliko kombinacija koje je odabrala..

SAZNAJ VIŠE: