TikTok za odrasle: Ove djevojke pratimo zbog genijalnih modnih kombinacija

Ako želite naučiti kako kombinirati odjevne predmete koji zaista funkcioniraju, stvoriti vlastiti stil ili znati kako se obući za bilo koju prigodu, onda zapratite ove djevojke
17.08.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Bilo da ste navučeni na TikTok ili ga bojkotirate zato što vam se čini da se isti sadržaj vrti u krug, sigurni smo da niste imuni na malo modnih savjeta i informacija. Iz nekog razloga, za razliku od beauty tema, upravo je modne TikTokere najteže naći, ali uspjeli smo i to – skrolajte za listu onih od kojih zaista imamo šta naučiti.

ALLISON BORNSTEIN

@allisonbornstein6

#greenscreen a blazer is my personal power piece / signature piece. i think it is such an easy way to create polish and add structure. but your “blazer” doesnt have to be a blazer (wait, what?). your version of a blazer can be a denim shirt or a shacket or a leather jacket. any layer that adds some structure to your look! #fashiontiktok #fyp #stylist #fashioniswellness #fashiontok #blazer

♬ original sound – Allison Bornstein

Allison Bornstein, stilistica iz New Yorka, je lijek na ranu za sve one koji se muče da pronađu svoj stil. Njen three-word method pomoći će vam da napravite upravo to i definirate što želite i tko ste – u modnom smislu. Poslije možete prijeći na videe u kojima ćete naučiti kako da sklopite kombinacije koje zaista funkcioniraju u stvarnom životu. 

AMY SMILOVIC

@amysmilovic

3 adjectives and a modifier. For so many of you, you describe yourselves as Chill, Modern and Classic. And if not those specific words, then their synonyms. The point is , it’s all 3 at once. Modernity without effortlessness or a nod to heritage is just new for the sake of new. To me. And many of you. This STYLE GRAMMAR lesson takes it to the next level – exploring THE MODIFIERS that are the extra something something that differentiate us. OK?

♬ original sound – Amysmilovic

Osnivačica i kreativna direktorica brenda Tibi već ima ozbiljnu bazu pratitelja na Instagramu koji je prate zbog insajderskih trikova ali i savjeta o stiliziranju. Potpuno je fascinantna i daruje nam sadržaj uz koji ćete lako dešifrirati kodove individualnog i izmještenog, ali apsolutnog stila. 

MARIE ERIKSSON

Marie Eriksson ima misiju, a to je da vaš svakodnevni stil izdigne na viši nivo. Ako jednostavno želite da izgledate “skupo” ili da izbalansirate nove trendove i klasiku, ako vas zanima kako zapravo u svakodnevnom životu izgledaju izrazi poput business casual actually ona je vaš čovjek. 

MANDY LEE

Poznata modna analitičarka s ozbiljnim iskustvom, Mandy Lee je jedna od najzanimljivijih modnih stručnjaka na TikToku. Kod nje ćete naći recenzije na razne teme koje se tiču modne industrije, ne samo savjete kako da pronađete neki savršen komad za svoj ormar.


MADISON JADE

Cool girl vibe je zvijezda vodilja djevojke koja se na mrežama predstavlja kao Madison Jade. Njeni videi su savršen miks inspiracije sa Pinteresta razvrstane u vrlo specifične kategorije poput  “Italian Coastal,” ili “Evening Wedding” . Zapratite je ako ste opsjednuti pravljenjem moodboardova za svaku priliku.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: