Svi nose šiške ove jeseni. Imamo inspo fotografije

Ako vam se čini da svi odjednom nose šiške, u pravu ste. Na jesen uvijek radimo neke promjene na kosi, a šiške mogu biti jako šarmantan odabir ako ih dobro odrežete i ako su prilagođene vašem licu. Evo kako ih nose naše cure
04.11.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram

Najveća beauty promjena je ona Izabel Kovačić koja inače ima prekrasnu kosu i zato smo je ugostili kao prvo lice naše rubrike Hair Goals. Izabel se odlučila za dužu verziju nepravilno rezanih šiški u stilu moderne B.B. Dora Predojević nosi šiške već neko vrijeme i njen odabir je klasični ravni bob s kratko rezanim gustim šiškama. Sličnu frizuru i još kraći bob je odabrala regionalna pop diva Sara Jo.

Teuta Mesaroš koja stoji iza brojnih promjena poznatih dama se odlučila za duge „zavjesa“ šiške koje evociraju stil 70-ih. Ove šiške su jako zgodne ako niste sigurne jeste li spremne za totalni rez. Duža šiška se uvijek može maknuti s čela a da ne morate koristiti špangice. Sličan stil nosi Ines Heli koja ima pravi „French look“ s razbarušenim gustim šiškama.

Za odgovarajuće šiške se savjetujte s frizerom. Možda vam se sviđaju neke šiške koje ste vidjeli na fotografiji, ali ako nemate istu kvalitetu kose kao ta osoba vjerojatno nećete biti zadovoljni rezultatom. Šiške moraju pratiti oblik lica i naglasiti oči na najbolji mogući način. Izbjegavajte dramatične rezove ako niste sigurni. Radije krenite polako s dužima, pa ih postepeno šišajte ako vam se sviđa smjer u kojem vaš frizer ide.

SAZNAJ VIŠE: