SEARCH

Biramo sunčane naočale talijanskog brenda poznatog po kvaliteti

Spoj tradicije i suvremenost te utjecaj arhitekture i umjetnosti dolaze u novoj kolekciji Pagani sunčanih naočala koje stavljamo na listu želja
15.05.2024.
IMAGE SOURCE: Promo
RECOMMENDED

Pagani je visoko cijenjeni talijanski brand naočala koji se ističe kombinacijom kvalitete i inovativnog dizajna. Brand inspiraciju crpi iz bogate talijanske kulturne baštine, ali se istovremeno oslanja i na trendove. Upravo je spoj tradicije i suvremenosti, isprepleten umjetničkim i arhitektonskim utjecajima, odraz nove Pagani kolekcije sunčanih naočala za žene i muškarce.

Okviri izrađeni od najfinijih materijala

“Okviri Pagani naočala izrađeni su od najfinijih materijala kao što su acetat i metal, što automatski jamči trajnost i udobnost prilikom nošenja”, istaknuli su iz Opto Centra. Detalji oslikani u novoj ‘Figura’ i ‘Materia’ kolekciji inspirirani su prigušenim, monokromatskim i nježnim pastelnim tonovima viđenima u radovima talijanskog umjetnika Ettorea Spallettija, kao i preciznošću, suptilnim detaljima i senzibilitetom prema materijalima koje je prakticirao talijanski arhitekt Carlo Scarpi.

Pagani prilagođen različitim ukusima

Pagani kolekcija sunčanih naočala nudi široku paletu stilova, prilagođenih različitim ukusima i preferencijama. Kolekcija ‘Figura’ spaja progresivni dizajn i osnove suvremene kulture kako bi obuhvatila estetiku alegorije slobode i istraživanja. Okviri su izrađeni od obrađenog japanskog celuloznog acetata i definirani su organskim linijama i kiparskom kvalitetom, dok se ‘Materia’ fokusira na materijale. Bez obzira koje Pagani okvire odabrali, oni su izuzetno lagani, izdržljivi, prilagodljivi te su odlični suputnici za svakodnevno nošenje.

Pagani
Kolekcija Figura

Opto Centar
Kolekcija Materia

Pagani je izraz osobnosti i stila, bez obzira opisuje li vas avanturistički duh ili suptilna elegancija. Svaki model iz kolekcije nosi priču o individualnosti i samopouzdanju, naglašavajući kako kvalitetan dizajn ističe autentičnost.

Pagani
Kolekcija Figura
Opto Centar
Kolekcija Materia

Novu kolekciju Pagani sunčanih naočala možete ekskluzivno pronaći u zagrebačkom očnom Opto Centru kojeg čine poliklinika, optika i laboratorij za leće na adresi Vlaška ulica 64. Inače, Opto Centar optika u ponudi nudi široki spektar svjetski poznatih brandova kao što su Fendi, Emmanuelle Khanh Paris i Saint Laurent, te na tržište donose jedinstvene craft brandove koji su rezervirani za najprestižnije svjetske concept trgovine.

Pagani
Pagani sunčane naočale
Pagani sunčane naočale
sunčane naočale
SAZNAJ VIŠE: