Street style report: Pariz je dokazao da nema pravila

Tjedan visoke mode u Parizu je vratio zanimljive pojedince iz modnog svijeta i bezbroj poznatih osoba koje su stigle u francusku prijestolnicu da uživaju u raskoši haute couturea
09.07.2022.
IMAGE SOURCE: imaxtree

Tjedan visoke mode u Parizu je prvi koji nam je izgledao kao da se sve doista vratilo u normalu. Raskošne kreacije su se izmjenjivale sa sportskim lookovima i minimalističkim stylinzima, žene i muškarci su nasmiješeno pozirali street style fotografima koji su se opet vratili u velikom broju, revije su bile krcate poznatim licima i uglednim modnim novinarima. Sve je izgledalo kao prije pandemije i kao da se iskra opet upalila i opet svi imaju volje za modom, životom, sređivanjem, druženjem i putovanjima.

Pažnju medija je monopolizirala Kim Kardashian koja je nosila Balenciaginu reviju uz ostatak jako poznatog casta, a i prošetala se ulicama Pariza u reinterpretaciji JPG haljine za Madonnu. Na ulicama smo vidjeli neuništivu Annu Dello Russo u dizajnerskim kombinacijama koje uvijek privlače pažnju.

Vratila se i Chiara Ferragni koja nas je podsjetila zašto je najplaćenija influencerica na svijetu. Uočili smo i zgodnu Aminu Muaddi koja je posjetila nekoliko revija, ali i brojne modne urednice koje su iz ormara izvadile komade iz novih kolekcija i prošetale ih sunčanim Parizom. Couture is back!

SAZNAJ VIŠE: