Stižu nam najuzbudljivije tenisice sezone

20.05.2022.
IMAGE SOURCE: Louis Vuitton

U svijetu tenisica svi uvijek čekaju onaj zlatni drop za koji su spremni stražariti na webu i spavati ispred trgovina. Neke primjerke je gotovo nemoguće kupiti, a veli broj ljudi ih kupuje samo kako bi ih prodali u svrhu zarade što će naravno biti slučaj s ovim primjerkom.

Vjerojatno se sjećate da smo pisali o suradnji brendova Louis Vuitton x Nike koja se dogodila još za vrijeme Virgila Abloha. Majstor suradnji je spojio LV i Nike u novi dizajn kultnog modela “Air Force 1” i to čak 47 različitih verzija. Na opće oduševljenje svih sneakerhedova LV je objavio da tenisice stižu u prodaju u lipnju. Ovo, pretpostavljate, nisu obične Nike tenisice. Svaki model je proizveden u skladu s visokim standardima kuće Louis Vuitton, a čak je i “Swoosh” dobio svoj LV logo.

Tenisice su izrađene u pogonu u Veneciji, a za izradu su korišteni samo vrhunski materijali. Što se boja tiče očekujte sve kombinacije koje će zadovoljiti i minimaliste i maksimaliste. Bijela, crvena, zelena, zlatna, ljubičasta, multikolor, s monogramom – Abloh je doista mislio na svaki tip muškarca koji kupuje Nike i Louis Vuitton. Koja je cijena? Modeli će koštati od 2000 do 2500 eura, a zanimljivo je da ih nećete moći pronaći u LV buticima. Tenisice će samo biti dostupne online na službenom shopu brenda.

SAZNAJ VIŠE: