Stiže film o zlatnom dobu Hollywooda! Pogledajte prve fotografije

Brad Pitt, Margot Robbie i Diego Calva samo su neki od odlične glumačke postave u nadolazećem filmu Babylon čija je radnja smještena u eri zlatnog Hollywooda, a Vanity Fair je izbacio prve fotografije
09.09.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram @vanityfair
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Probudili smo se i već nam se zavrtjelo u glavi kada smo vidjeli glamurozne fotografije nadolazećeg filma „Babylon“. Riječ je o filmu Damien Chazellea koji na veličanstven, a pomalo i pretjeran način slavi zlatno doba Hollywooda.

Glumačka ekipa je snažnija od samih fotki, a nju čine: Margot Robbie, Brad Pitt, Diego Calva i Tobey Maguire. Na ova imena smo se naježili! Film „Babyilon“ nas očekuje u kinima 25. prosinca ove godine, a Vanity Fair nas je počastio prvim fotografijama iz filma.

zlatno doba Hollywooda

Damien Chazell je na radnji filma radio zadnjih petnaest godina i kaže da je želio napraviti veliki, epski film s više likova koji je smješten u 1920-e u Hollywoodu, godine koje su oblikovale ovo mjesto u ono što predstavlja danas. Na temelju fotografija, Babylon izgleda kao raskošno putovanje kroz zlatno doba Hollywooda, no ispod blještavila i glamura, Chazelle je želio naglasiti da brz rast grada i nagle promjene imaju svoju cijenu.

zlatno doba Hollywooda

Većina likova u filmu je izmišljena, iako je Chazelle crpio inspiraciju iz stvarnih holivudskih zvijezda. Brad Pittov lik, Jack Conrad, je „zvijezda über-filma“ koja žestoko tulumari i inspiriran je zvijezdama poput Johna Gilberta, Clarka Gablea i Douglasa Fairbanksa. Što se tiče Margot Robbie, ona glumi Nellie LaRoy, otrcanu ambicioznu glumicu koja je spoj ranih zvijezda poput Clare Bow, Jeanne Eagels, Joan Crawford i Alme Rubens.

Svakako očekujte priču koja istražuje više razina transformacije tih godina, od samog grada do industrije i ljudi koji se nadaju da će uspjeti. Chazelle spominje „bezglavu, bezobzirnu ambiciju“ tog vremena kao središnju temu svog filma.

zlatno doba Hollywooda

Mi se Babylonu baš veselimo, a dok ga čekamo, uživat ćemo u spektakularnim fotografijama!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: