SPF za aktivno ljeto: najbolji on-the-go proizvodi

Postoji li bolji osjećaj od onoga kad osvojimo vrh planine ili zvuk šuma valova koji udaraju o jedrilicu dok klizimo hvatajući vjetar? Za ljubitelje aktivnog ljetovanja ne postoji. Ipak, ni tada ne treba zaboraviti na obnavljanje SPF zaštite. Donosimo najbolje proizvode koji će zaštiti kožu od sunca za aktivni godišnji odmor
21.07.2022.
IMAGE SOURCE: Palm Heights Athletics Instagram
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Bez obzira je l’ vaš izbor jedrenje, trčanje, planinarenje ili hikeanje, ako izgorite na suncu, znate da će vam to pokvariti sljedećih nekoliko dana. Zahvaljujući inovacijama u kozmetičkoj industriji, lakše je nego ikada pronaći proizvode za zaštitu od sunca s kojima je lako obnoviti zaštitu kroz dan u svega par sekundi. Svi proizvodi koje donosimo ne ostavljaju bijeli ili masni trag, kompaktni su tako da ih lako možete ponijeti sa sobom bez obzira na vaš najdraži oblik aktivnog ljetnog odmora.

Clarins SunStick SPF 50

Ovaj mali kompaktni gel koji će stati u svaki džep, idealan je za obnavljanje zaštite od sunca kroz dan. Zbog oblika sticka, lako ćete nanijeti dovoljan sloj zaštite i na mjesta koja se često zaboravljaju poput ušiju, vrata, i šake ruke. Ne ostavlja bijeli trag, već potpuno prozirnu teksturu koju je vrlo ugodno nanositi. Osim toga, formula je prilagođena tako da bude sigurna i za koraljni greben, a visokom zaštitom štiti i protiv UVA i UVB zraka.

Daylong Sport SPF 50

Ova krema za zaštitu od sunca napravljena je za aktivno ljeto. Brend Daylong poznat je po proizvodima za zaštitu od sunca koji se moraju obnavljati svakih 6 sati, stoga je savršen izbor za aktivnosti poput planinarenja. Razlog zašto može djelovati tako dugo je patentirana formula koja omogućuje UV filterima da uđu mnogo dublje u rožnati sloj kože. I dalje je potrebno obnavljati zaštitni sloj, ali se produljuje period kad je to potrebno učiniti. Pruža visoku zaštitu protiv UVA i UVB zraka.

Garnier Super UV SPF Mist SPF 50

Ova maglica sa zaštitom od sunca je već godinama favorit svih skincare ovisnika. Idealna je jer se s njom može obnavljati zaštita čak i preko šminke, no ako govorimo o aktivnom ljetu, velika je šansa da to nije briga koju vodimo. Garnierova maglica ima visoku razinu SPF 50 zaštite i protiv širokog spektra UV zraka. Najbolji je izbor za osobe koje ne vole osjećaj razmazivanja krema po licu. No ovaj proizvod nije namijenjen da bude zaštitna baza, već samo za obnavljanje kroz dan.

Avene SunStick

Još jedan kompaktni SunStick koji će dobro doći za svako obnavljanje zaštite protiv sunca. Namijenjen je i za osjetljivu kožu, te ostavlja proziran trag koji se vrlo brzo upija zahvaljujući nemasnoj teksturi. Pruža široku UVA i UVB zaštitu, idealan je za sportaše. Lako ćete ga spremiti u svaku torbu ili džep.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: