Snoop Dog je dizajnirao kolekciju za kućne ljubimce

Poznati reper Snoop Dog pokrenuo je vlastiti brend za kućne ljubimce pod nazivom „Snoop Doggie Dogs“ koji nudi različitu odjeću i dodatke za pse i mačke. Vjerujte nam, kolekcija će vas osvojiti na prvu
19.11.2022.
IMAGE SOURCE: Snoop Doggie Doggs
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ne znamo jesmo li zaista čekali trenutak kada će reper pod umjetničkim imenom Snoop Dog zaista pokrenuti nešto što ima veze s psima. Svakako nas je iznenadio ovaj potez i to u vrlo pozitivnom smislu. Spomenuti reper lansirao je vlastiti brend za kućne ljubimce pod nazivom „Snoop Doggie Dogs“, a kolekcija odjeće i dodataka je preslatka, jednako kao i samo ime brenda.

Kolekcija sadrži odjeću za pse i mačke, kao i razne dodatke i plišane igračke. „Snoopova osobnost i autentičnost nepobitno su vidljivi u našoj kreativnoj ponudi proizvoda za ljubimce-to je savršeni blagdanski poklon za vlasnike kućnih ljubimaca“, dodaje Rob Brandegee, susonivač Little Earth Productiona.

Uz povodce i veste sa zlatnim lančićima, u ponudi se nalaze i matching za kućne ljubimce i vlasnike kako bi se skupa mogli uskladiti. Mogu se pronaći i razigrani sportski dresovi koji dolaze u nijansama crne, ljubičaste i ružičaste boje. Raspon veličina odjeće je od XS do XL, kako bi mogla odgovarati i perzijskoj mački i velikoj dogi. Cjenovno se cijela kolekcija kreće od 15 do 100 dolara, a ove zabavne dodatke i odjeću za vaše četveronožne prijatelje možete nabaviti na službenoj web stranici brenda ili na Amazonu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: