SEARCH

Kim K ponovno osvaja Internet fotografijama za SKIMS božićnu kampanju

Kim K i Nadia Lee Cohen ponovno su uspjele oduševiti javnost najnovijim fotografijama za SKIMS blagdansku kampanju u kojoj Kim utjelovljuje modernu pin-up djevojku
15.11.2023.
IMAGE SOURCE: Skims/ Nadia Lee Cohen
RECOMMENDED

Prije tri mjeseca, svi su pričali o fotografijama Kim Kardashian koje potpisuje hvaljena i vrlo tražena umjetnica Nadia Lee Cohen. Riječ je o fotografijama za naslovnicu CR Fashion Book magazina na kojima je Kim izgledala neprepoznatljivo. S obzirom na veliki uspjeh te suradnje, Kim se odlučila ponovno udružiti s Nadiom Lee Cohen za predstavljanje SKIMS božićne kampanje. I naravno, Internet ne prestaje pričati o novim fotografijama.

skims kampanja

U SKIMS božićnoj kampanji, Kim je utjelovila suvremenu pin-up djevojku u zimskoj verziji, a čitava kampanja crpi inspiraciju iz vitnage časopisa, provlačeći nostalgičnu nit kroz modernu estetiku.

skims božićna kampanja

Kampanja prikazuje niz svečanih komada iz nove kolekcije, uključujući svilene bokserice, udobne pahuljaste kratke top setove i elegantne kombinezone. Nadopuna ovih kompleta su otkačeni rekviziti kao što su čizme za snijeg, skije i šarmantni minijaturni automobil, dodajući razigran, ali sofisticiran dodir kampanji.

skims kampanja

Kim K je još jednom uspjela zainteresirati javnost svojom pojavom i to samo par dana nakon što je objavila prekrasnu SKIMS kolekciju u kolaboraciji s brendom Swarovski.

SAZNAJ VIŠE: