Siječanj je stvoren za bingeanje – Evo što je novo na streaming platformama

11.01.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Nema boljeg perioda u godini da bez grižnje savjesti uronimo u sve te nove naslove i sezone koje smo jedva čekali. Posao je na pauzi, praznici su, te sebi dopuštamo i prejedanje, uostalom kakvo je to gledanje TV-a bez grickanja? Uzgred, ovaj fenomen ima svoje objašnjenje. Malo nam fali snijeg za potpuni ugođaj, mada se ne bunimo ni ovako. Ako dijelite raspoloženje s nama, pogledajte što je stiglo na streaming platforme.

HARRY POTTER 20. OBLJETNICA: POVRATAK U HOGWARTS

Platforma: HBO

Premijera: 1. siječanj

Svaku zimu tradicionalno obilježavamo maratonom Harry Potter filmova, a ove godine lista je obogaćena posebnim izdanjem. Naša omiljena magična družina se vratila u Hogwarts kako bi obilježila 20 godina od premijere prvog filma o Harry Potteru. Konačno imamo priliku da sebi odgovorimo na brojna pitanja o samom procesu snimanja, utiscima glumaca i svim onim sitnicama koje su se zbivale iza kulisa. Ako još uvijek niste kliknuli play, ovaj vikend je kao stvoren za to.

EUPHORIA 2. SEZONA

Platforma: HBO

Premijera: 9. siječanj

Ova serija je na vrhu naše jedvačekanje liste. Ono što možemo naslutiti je da će biti podjednako teška kao i prva sezona, ali od nje upravo to i očekujemo. Cijela glumačka postava, bez koje ova serija ne bi bila to što jest, ostaje, a pridružuju joj se i neka nova lica i jedva čekamo da vidimo kakav će obrt donijeti ovoj već dovoljno kaotičnoj priči.

AFTER LIFE

Platforma: Netflix

Premijera: 9. siječanj

Maestralni Ricky Gervais i serija koja nam je više puta slomila srce vraćaju se na Netflix trećom sezonom. Pripremite maramice, jer će nas Tony u društvu drugih jednako genijalnih likova provozati kroz jedan emotivni rollercoaster. Dobra stvar je što ćemo se usput sigurno dosta i smijati. U prilog njenoj genijalnosti – „After Life” je najgledanija serija desetljeća u Velikoj Britaniji.

OZARK 4. SEZONA

Platforma: Netflix

Premijera: 21. siječanj

Djeluje kao da je prošla vječnost od posljednje sezone. Dvije godine kasnije, najzad ćemo saznati kako priča obitelji Byrdes završava. Dok su prethodne tri sezone imale po 10 epizoda, ova će imati 14. Dakle, uzavrela drama u najavi. Tko će koga izdati ovog puta i koliko života Wendy i Martin imaju?

MUNICH: THE EDGE OF WAR

Platforma: Netflix

Premijera: 21. siječanj

Radnja filma smještena je u jesen 1938. godine. Hitler se priprema za invaziju na Čehoslovačku, dok vlada Neville Chamberlaina očajnički traži mirno rješenje. Britanski državni službenik i njemački diplomat, bivši kolege, putuju u Minhen da razgovaraju o miru.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: