SEARCH

Kako nas je Sienna Miller nagovorila da kupimo žutu slip haljinu

Sienna Miller je jako aktivna na društvenoj sceni i to nam je drago jer opet imamo priliku gledati njene odlične modne odabire
03.06.2024.
IMAGE SOURCE: Profimedia
RECOMMENDED

Slip haljina je „no brainer“ kada trebate odjenuti nešto svečano, elegantno, malo seksi ali ne vulgarno. Zato je ovaj komad već desetljećima jako važan i nećemo ga se riješiti sigurno ni u vremenima koja dolaze. Slip haljina je sestra maloj crnoj haljini stoga pretpostavljamo da u ormaru sigurno imate neki primjerak.
Može biti svilena, satenska, načinjena od tila ili od bilo kojeg lepršavog materijala koji zavodljivo obavija tijelo i njiše se pri kretanju.

Upravo je ta fluidnost kroja najveći mamac kod ove haljine jer izgleda kao da diše s tijelom i ističe najbolje na njemu. Sve ovo vrijedi ako odaberete pravi kroj jer danas slip haljine dolaze u bezbroj verzija. Neke su jednostavne iz jednog komada, neke su asimetrične, neke imaju nabore, neke su drapirane – možete pronaći svaki model koji ste zamislili ali savjetujemo da svaki probate prije finalne kupnje.

Sienna Miller u slip haljini

Onda dolazimo do Sienne Miller koja je prošli vikend provela na vjenčanju u Veneciji i opet održala lekciju iz stila. Nonšalantna i nekako uvijek opuštena, Miller je s pravom nosila titulu ikone stila godinama i to od vremena kada je tek stupila na scenu kao mlada perspektivna glumica i djevojka Judea Lawa što joj je priskrbilo dosta negativne pažnje medija. Ipak, Miller je uspjela otresti britanske tabloide s vrata (što je gotovo nemoguće) i posvetila se karijeri i obiteljskom životu. Dugo vremena je izbivala sa scene, ali je u posljednjih nekoliko mjeseci viđamo svugdje i drago nam je.

Za vjenčanje je odabrala slip haljinu zagasito žute boje koju je dizajnirala njena sestra Savannah i koju je već nosila 2018. godine na eventu za Unicef. Haljina je najjednostavniji slip kroj duljine do poda sa špageti naramenicama. Look je upotpunila s ružičastom satenskom clutch torbicom kuće Gucci i Gucci sandalama u zlatnoj boji.

JACQUEMUS

Zašto je ovaj look toliko poseban? Jer je na cijelu kombinaciju dodala odgovarajuću nijansu crvenog ruža koji savršeno komplimentira njenoj plavoj kosi, tenu i boji haljine. Ovo je boja koja lijepo odijeva plavuše, pogotovo ako kombinaciju zaokruže odgovarajućim beauty lookom što je Sienna napravila. U ponudi trgovina nismo pronašli identičnu boju i haljinu, ali smo pronašli nekoliko nijansi žute koje bi vam se mogle svidjeti.

H&M
SAZNAJ VIŠE: