Shelley Duvall vraća se na filmsku scenu s novim hororcem

Shelley Duvall, velika glumačka zvijezda koja je briljirala u filmu „The Shining“, vraća se na filmsku scenu nakon 20 godina i to u novom triler hororu „The Forest Hills“
31.10.2022.

Zvijezda Kubrickovog filma „The Shining“ Shelley Duvall nakon 20 godina ponovno će zasjati na filmskoj sceni. Ova sada 73-godišnja glumica koja je igrala lika Wendy Torrance u spomenutom filmskom klasiku Stanleyja Kubricka, ovaj put će se pronaći u horor trileru „The Forest Hills“ redatelja Scotta Goldberga. Film „The Forest Hills“ najavljen je kao indie horor triler koji prati Rica, mentalno i emocionalno nestalbilnog čovjeka koji je „mučen košmarnim vizijama“ nakon što je pretrpio traumu glave kampirajući u planinama Catskill. Shelley Duvall glumit će majku i unutarnji glas Rica.

Redatelj nadolazećeg horor trilera Scott Goldberg rekao je kako je veliki fan „The Shining“ filma i da mu je to jedan od najdražih horor filmova svih vremena. „Shelley je pridonijela tome da The Shining bude apsolutno remekdijelo dajući sve od seve i nastupajući na način koji je doista prikazao strah i užas majke u izolaciji“, rekao je Goldberg za ovu glumicu. Redatelj doista nije mogao uzeti bolju osobu koja će portetirati majku u ovom odličnom nadolazećem triler hororu, a mi jedva čekamo ponovno vidjeti izvrstan talent glumice. Službenog datuma izlaska filma i trailera još nema, ali obavijestit ćemo vam čim izađe.

SAZNAJ VIŠE: