Serumi za rast trepavica zbog kojih ćete zaboraviti na umjetne

Mnogo je proizvoda koji obećavaju rast trepavica, ali malo je onih koji zaista djeluju. Otkrili smo dva seruma koji će potaknuti rast trepavica, učiniti ih čvršćim i debljim
24.06.2022.

Iako su mi prirodne trepavice pristojne dužine, nisu uvijene kako bih voljela da budu, stoga sam se odlučila na laminaciju trepavica – tretman trajnog uvijanja trepavica. Velika pogreška za moje trepavice. Ovaj tretman ih je učinio slabijima, lako lomljivima i prebrzo su mi ispadale. Tada je krenula moja potraga za serumima koji potiču rast trepavica zahvaljujući kojem sam otkrila dva seruma od kojih trepavice rastu kao gljive poslije kiše. U samo 2 mjeseca trepavice su mi postale duže, gušće i jače nego ikada prije.

MARRA Serum za rast trepavica i obrva

Brend jedne od naših najuspješnijih vizažistica i donosi jedan od najomiljenijih seruma za poticanje rasta trepavica. Tajna djelovanja je u Widelash™ kompleksu aktivnih sastojaka koji klinički dokazano djeluju. Kombinacijom peptida i pantenola (provitamina B5) potiče se folikul čime se stimulira rast trepavica, a kombinacijom njegujućih ulja i biotina osigurava se jačina dlake trepavice. Marra serum osigurava prve vidljive rezultate već nakon prva dva tjedna korištenja.

Derma Luxe Serum za rast trepavica

Serum razvijen pod vodstvom slovenskog oftalmologa, dr. Beltrama, kako bi se osigurao djelotvoran učinak seruma koji se može koristiti čak i ako imate osjetljive oči. Serum osim što potiče rast i gustoću trepavica, potamnjuje ih i uvija, zbog čega je jedan od najdražih seruma za poticanje rasta trepavica. Serum sadrži kombinaciju peptida, aminokiselina i vitamina kojim se stimulira folikul dlake trepavice. Zbog toga, trepavicama se, s korištenjem seruma, tijekom rasta osigurava dovoljna količina hranjivih sastojaka kako bi trepavice rasle snažnije i deblje.

SAZNAJ VIŠE: