Popularna serija “The Last Of Us” imat će četiri sezone

Jedna od popularnijih serija će nastaviti snimanje u više od dvije sezone
07.06.2024.
IMAGE SOURCE: @thelastofus
RECOMMENDED

Popularna serija “The Last of Us” koja se temelji na istoimenoj videoigri tvrtke Naughty Dog, najavljuje svoj dugoročni plan s obaviješću da bi mogla trajati čak četiri sezone. Ova vijest dolazi iz pera su-kreatora, izvršnih producenata i redatelja serije, Craiga Mazina i Neila Druckmanna, koji su dali naslutiti da količina priče možda neće stati unutar uobičajenih dvije dodatne sezone.

The Last Of Us

The Last of Us priča koja se nastavlja

Mazin i Druckmann su podijelili svoje razmišljanje izjavivši da su opsežni elementi priče koji se moraju obraditi glavni razlog za ovaj plan produženja. Istaknuli su kako je nemoguće sažeti priču koja se nastavlja nakon drugog dijela u samo još jednu sezonu, budući da su odlučili pružiti gledateljima dublji uvid u svijet igre i likove. Mazin je istaknuo da će treća sezona vjerojatno biti značajno duža od prethodnih, a postoji mogućnost i potreba za četvrtom sezonom kako bi se priča zaokružila na zadovoljavajući način.

The Last Of Us

Očekuje se da će druga sezona biti nešto kraća u odnosu na prethodne, s ukupno sedam epizoda. Razlog tome leži u obilju materijala iz drugog dijela videoigre, koji je znatno opsežniji od materijala iz prvog dijela. Mazin je objasnio da su se morali prilagoditi ovom bogatstvu priče te pronaći prirodne prekide za svaku sezonu.

serija

Iako je druga sezona već potvrđena za 2025. godinu, HBO još nije dao zeleno svjetlo za produkciju dodatne dvije sezone. Ipak, fanovi mogu biti sigurni u povratak omiljenih likova, poput Joela i Ellie, koje će ponovno utjeloviti Pedro Pascal i Bella Ramsey. Nadalje, nova sezona donosi i dodatak u liku Abby, koju će tumačiti Kaitlyn Denver, koja je već stekla simpatije obožavatelja zbog svoje sličnosti s likom iz videoigre.

snimanje

Uzbuđenje među fanovima serije “The Last of Us” sigurno će rasti kako se bliži datum premijere druge sezone, dok ostaje vidjeti hoće li HBO potvrditi produkciju dodatne dvije sezone kako bi ova napeta i emotivna priča bila ispričana na najbolji mogući način.

SAZNAJ VIŠE: