SEARCH

Odlično smo se zabavili na zatvaranju Paint & Cocktail sezone

Posljednji Paint & Cocktail event ove sezone uvjerio nas je u jedno - ovaj koncept definitivno postaje vrlo popularan i jedva čekamo nova izdanja!
24.06.2024.
IMAGE SOURCE: Promo
RECOMMENDED

Sjajno smo se zabavili na posljednjem Paint&Cocktail eventu u našem omiljenom ateljeu za slikanje u gradu! Schweppes i Paint&Wine osmislili su fantastično druženje koje kombinira kreativno slikanje i ispijanje fantastičnih koktela.

Paint & Cocktail postaje vrlo popularan koncept

Događaj je započeo u 18:00 sati, a gosti su dočekani srdačnom dobrodošlicom i elegantno uređenim prostorom. Ambijent je bio idealan za stvaranje umjetničkih djela dok su prisutni uživali u osvježavajućim koktelima.

Paint & Cocktail

DJ Dadoo je svojim pažljivo odabranim glazbenim izborom dodatno podigao raspoloženje, stvarajući ugodnu atmosferu koja je savršeno odgovarala inspiraciji za izradu genijalnih slikarskih motiva. Koktel majstor oduševio je sve prisutne s izborom pića, uključujući i signature koktele s bazom Schweppes Tonika u različitim nijansama žute boje. Zvijezda večeri bio je novi Schweppes Grapefruit Botanical okus, koji je svojim osvježavajućim notama oduševio sve goste.

Schweppes

Slikarski dio događaja bio je poseban doživljaj za sve sudionike. Pod stručnim vodstvom, gosti su imali priliku stvarati svoja umjetnička djela, što je mnogima bilo prvo takvo iskustvo. Atmosfera je bila opuštena i puna kreativnosti, dok su se uzvanici međusobno inspirirali i razmjenjivali ideje.

Born Social Paint & Cocktail

Posebno smo bili počašćeni prisustvom par poznatih influencerskih imena, koji su dodatno obogatili događaj svojim prisustvom. Neka od svima poznatih imena su Lucija Beden, Mia Matić, Luna Valas, Petra Perkov, Iva Pauzar, Ivana Vukušić i Lara Vukušić svojim su sudjelovanjem doprinijele živahnoj i razigranoj atmosferi.

Schweppes Paint & Cocktail

Paint&Cocktail eventi pokazali su se kao potpuni uspjeh, spajajući umjetnost i ispijanje koktele u jedinstveni doživljaj. Gosti su uživali u opuštenoj atmosferi, odličnoj glazbi, izvrsnim koktelima i kreativnom izražavanju. S ovim eventom završili smo sezonu Paint&Cocktail evenata te se spremamo na uživanje u koktelima uz more, dok nastavljamo druženje već na jesen. Ovaj koncept definitivno postaje vrlo popularan među publikom i veselimo se što ćemo ponovno zajedno stvarati i uživati!

Paint & Cocktail

Paint & Cocktail

SAZNAJ VIŠE:
Matija Pavleković
| 09.12.2023.