SEARCH

Dobar House je priredio vrhunska dva dana partyja na moru. Evo atmosfere

Dvije tople noći posljednjeg vikenda u lipnju bile su rezervirane za otvaranje sezone kluba Barbarella's u suradnji s Dobar House ekipom. Donosimo dio atmosfere
03.07.2024.
IMAGE SOURCE: Valerio Baranovic
RECOMMENDED

Sezona kluba Barbarella’s u Prosici pored Pirovca službeno je započela dvodnevnim open air partyjem održanim posljednjeg vikenda u lipnju, u organizaciji ekipe Dobar House, uz podršku Schweppesa.

Prvi dan, uživali smo u setovima Soulfreqa, mladog riječkog producenta koji je vrhunski odradio warm up, te Marcela, iskusnog opatijskog organizatora koji je napravio pravu uvertiru za legendu Radio Slavea. Set Radio Slavea oborio je sve prisutne s nogu. Zadnjih par sati eventa pripali su Eleni Mikac, jednoj od osoba iza projekta, te lokalnim snagama Rat Cata, PaleolitiKa i Bakule koji su začinili predivno jutro u Barbarelli.

Dobar House i Schweppes

Dobar House i Schweppes

Dobar House i SchweppesDrugi dan započeo je setom Mante, koji se nakon dugo vremena vratio za pult. Nakon njega, Pips i Yesh očarali su svojim širokim spektrom glazbe, a zatim je The Checkup donio zvuk pravog housea iz 90-ih. Napokon, nastupio je M-High, mladi, ali iskusni producent iz Nizozemske, te su večer zatvorili lica Dobrog Housea, Tom Bug, jedan od organizatora, i njegov dugogodišnji producentski i DJ partner – Grooveline. Obje su noći bile tople i ugodne, ljudi su na plesnom podiju uživali u vrhunskoj atmosferi, a uskoro saznajemo i više informacija za nadolazeći Dobar House u Barbarelli 31. srpnja! Do tada, ostavljamo fotografije i dio atmosfere s dvodnevnog eventa.

Dobar House i Schweppes

Dobar House i Schweppes

Elena Mikac

Barberalla's otvaranje kluba

Barberalla's otvaranje kluba

SAZNAJ VIŠE: