„Satenski nokti“: manikura idealna za sezonu vjenčanja

Satenski nokti su najnoviji trend u manikuri i savršeno se slažu sa satenskim slip haljinama koje su nezaobilazni model i ove sezone. Trebate inspiraciju za vjenčanje? Isprobajte ovu manikuru
09.05.2023.
IMAGE SOURCE: Pinterest/ Chanel/ Notino/ Juliana Nails

Kako je došlo proljeće, tako je krenula sezona vjenčanja. S vama smo već podijelili popis divnih haljina koje možete odjenuti ako ste pozvani na neko proljetno vjenčanje, a potvrdit ćemo da su u centru pažnje definitivno satenske slip haljine. Ovaj model je vječni, a čim zatopli, vadimo maksi satenske haljine iz ormara koje su savršene za svaku svečanu prigodu. Uz satenske slip haljine, potrebna nam je i otmjena manikura, što je TikTok prepoznao. Zaboravite na francusku manikuru, stižu „Satin Slip Dress“ nokti, odnosno satenski nokti.

„Satenski nokti“, pod hashtagom #SatinNails imaju više od 132,6 milijuna pregleda na TikToku. Kako postići taj satenski efekt? Tako da se preko laka za nokte nanese biserni prah, odnosno pigmentirani prah za nokte, koji daje luksuzni sjaj noktima i teksturu satenske tkanine. Na društvenim mrežama možete pronaći različite verzije ove manikure, od minimalističkih bisernih noktiju pa do nebesko plavih tonova i odvažno crvenih satenskog efekta. „Satin Slip Dress“ manikuru mogli smo vidjeti na glumici Juliji Garner koju je kreirala slavna manikirka Betina Goldstein. Za Garner je upotrijebila jedan sloj Chanel Le Vernis laka za nokte u nijansi „167 Ballerina“ kao savršeni finiš.

U nastavku teksta izdvojili smo par ideja za ovaj trend, kao i proizvode s kojima ćete kreirati savršenu satensku manikuru.

@betina_goldstein

These are the products you need to recreate Julia Garners Nails for The Met gala #juliagarner #themetgala2023 #chanel #satinnails #nails

♬ Who’s That Girl – Madonna
NeoNail Pearl Effect
SAZNAJ VIŠE: