Prolazite kroz prekid? Trebali biste znati tko je Sabrina Zohar

TikTok je prepun korisnih i onih manje korisnih savjeta, no Sabrina Zohar ima neke od najkorisnijih ljubavnih savjeta koje ćemo sigurno poslušati.
03.02.2024.
IMAGE SOURCE: @sabrina.zohar

Društvene mreže su prepune samoprozvanih savjetnika za veze koji vam govore kako je sve okej, ništa nije vaša greška i slične nebuloze koje mnoge mogu navesti na krivi put razmišljanja, no Sabrina nije jedna od takvih. Sabrina Zohar nije terapeut, već savjetnik za veze i na svojim društvenim mrežama dijeli savjete vezane za spojeve, prekide, dopisivanje, komunikaciju između parova i druge korisne savjete koji mogu pomoći u vezama, te ima svoj podcast Do The Work u kojem razrađuje brojne ljubavne teme.

Sabrina Zohar

Sabrina je i sama rekla kako joj je dosta slušati savjete samoprozvanih savjetnika koji mogu potencijalno uništiti nečiji život, a možda i spustiti nečije samopouzdanje koje je kod mnogih vrlo krhko. Sabrina Zohar je vrlo realna osoba koja u svojim videima ne uvjerava svoje pratitelje da će sve biti uredu, već im daje iskrene savjete koji na prvu mogu zvučati pomalo grubo, no kada razmislite bolje o njima shvatite kako je to ono što trebate čuti. Ljudima koji prolaze kroz prekid nitko nema srca reći surovu istinu koja bi im u većini slučajeva puno pomogla u iscjeljivanju, pa ih se uvjerava u stvari zbog kojih će biti puno teže preboljeti prekid. Ovo su neki savjeti koje je Sabrina Zohar podijelila na svojim društvenim mrežama koje mi planiramo primijeniti kada bude potrebno.

001 Prihvatite da je kraj

Dopustite si da prežalite i prođete kroz sve stadije žaljenja, budite tužni, budite ljuti, ali se ne ustručavajte pustiti sve emocije da izađu iz vas. Mnogo puta nakon prekida svi će vam reći prebolite, zaboravite, nastavite dalje i slično, ali to nije dobro, ne slušajte druge jer nisu oni ti koji kroz to prolaze nego vi, dopustite si da vičete, plačete i izbacite sve emocije iz sebe.

002 Pokušajte se vratiti u svoju rutinu

Prekid ne znači samo da ste izgubili jednu bitnu osobu u svom životu, ta osoba sada nestaje u potpunosti iz vaše svakodnevice i to može biti jako teško za pojmiti, baš zato je bitno stvoriti neku vlastitu rutinu. Stvaranjem svoje rutine vraćate si dozu kontrole u život i osjećat ćete manju prazninu u vašem svakodnevnom životu.

003 Krenite raditi nešto što vas opušta

Samo je prirodno da ćete jedan tren biti sretni, a drugi ljuti, tužni, možda i histerični, zato je bitno pronaći ono što vas smiruje i što regulira vaš živčani sustav, bilo da se radi o jednostavnoj šetnji na svježem zraku ili o satovima joge. Ovdje se ne mora raditi nužno o fizičkoj aktivnosti, to može biti bilo što što će vam pomoći da se počnete ponovno osjećati dobro i da se vaš proces zacjeljivanja uspješno pokrene.       

SAZNAJ VIŠE: