Ružičaste Valentino instalacije zasjat će diljem svijeta

„Think pink“ nova je mantra modne kuće Valentino dok diljem svijeta predstavlja svoju Pink PP kolekciju bojajući velike gradove u ružičasto
18.09.2022.
IMAGE SOURCE: Valentino
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Zbog Pink PP kolekcije, modnu kuću Valentino povezujemo s ružičastom bojom. Cijeli svijet je zaludila Barbiecore estetika koja uključuje jarko ružičastu boju, zaštitni znak Barbie lutke. Svi zadnjih mjeseci misle ružičasto, a Valentino je podigao ljestvicu u gledanju svijeta kroz ružičaste naočale tako što je preuzeo velike gradove ubrizgavanjem svoje službene Pinki PP boje nizom instalacija.

Svojom kolekcijom jesen/zima 2022 talijanski brend predvođen Pierpaolom Picciolijem šokirao je svijet izlogom u potpuno ružičastoj boji. Boja je sada svima poznata kao Valentino Pink PP i ona će biti predstavljena diljem svijeta uoči kolekcije za jesen 2023. ružičaste instalacije postavljene su u velike gradove diljem svijeta kao što su London, New York i Seoul. Suradnja je pokrenuta s veleprodajnim trgovcima u ključnim područjima: Selfridges u Londonu, Saks Fifth Avanue, Antonia u Milanu te Hypebeast u New Yorku. To podrazumijeva namjenske unutarnje instalacije i posebno obojane izloge.

Dodatne aktivnosti uključuju omatanje Valentino trgovine u pariškom Rue St. Honore u ružičasto ruho, kao i ukrašavanje poznatih londonskih autobusa i telefonskih govornica ružičastom bojom. Valentino nastavlja bojati svijet u ružičasto na kultnim lokacijama kao što je Aranya, obalni grad Qinhuangdaoa u Kini. Također, od 21. do 23. rujna, Valentino predstavlja kolekciju u Seoul Wave Art Centeru, usred slavne rijeke Han.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: