Rosalia se nakon četiri godine vraća s novim albumom!

18.03.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Španjolska pop pjevačica Rosalia napokon je izdala svoj treći album pod nazivom „MOTOMAMI“. Produkcija posljednjeg albuma trajala je skoro dvije godine, a pjevačica je priznala da joj je ovaj album bio jedan od najtežih na kojem je radila. Međutim, trud se isplatio i sada možemo uživati u 16 odličnih pjesama latino prizvuka.

Rosalia je u intervjuu sa Zaneom Loweom na Apple Music 1 raspravljala o svom rastu kao pisac i producent opisujući kako je puno vremena provodila pišući sama kod kuće i u studiju pokušavajući pronaći pravi zvuk, pravu produkciju i aranžman. Također je otkrila da je najviše uživala surađujući s Pharrellom. „ On koristi svoj glas kao instrument na toliko različitih načina i toliko je prekrasno vidjeti ga kako radi, inspirirajuće je i naučila sam puno“, objasnila je Rosalia. Osim Pharrella, ostala imena koja su pridonijela stvaranju ovoga albuma su Chad Hugo, James Blake, Frank Dukes i Cory Henry. Inspiracija iza albuma MOTOMAMI, kako je Rosalia rekla, leži u latino glazbi uz koju je Rosalia kao tinejdžerica plesala sa svojim sestričnama.

Na albumu MOTOMAMI Rosalia je ugostila dvije velike zvijezde: kanadskog pjevača the Weeknda s pjesmom „ La Fama“ i dominikansku repericu Takischu na pjesmi „ La combi Versace“. Prošlu je subotu Rosalia u svom prvom gostovanju u Saturday Night Liveu-u predstavila svoj novi album s pjesmom „Chicken Teriyaki“ i već spomenutom, pop-bachatom „La Fama“.

Rosaliin cijeli album možete poslušati u nastavku:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: