Rihanna je već snimila dvije pjesme za nadolazeći film?

Nakon što je službeno objavljeno da će Rihanna nastupati na Super Bowlu, krenule su glasine o njezinoj turneji sljedeće godine, a sada se priča o tome da je pjevačica snimila dvije pjesme za film „Black Panther: Wakanda Forever“
18.10.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram @badgalriri @blackpanther/ IMDb
RECOMMENDED

Dvjema stvarima se jako veselimo: povratak Rihanne na glazbenu scenu i drugom dijelu filma „Black Panther“. Nedavno je izašao novi trailer za „Black Panther: Wakanda Forever“ i Marvel fanovi su jednostavno oduševljeni. Film premijerno izlazi 11. studenoga, a sada je došla nova informacija vezana uz film na koju neće biti imuni ni oni što ne prate Marvel franšizu. Naime, kruže glasine da je Rihanna snimila čak dvije pjesme koje će biti dio soundtracka za spomenuti film.

Da se Rihanna vraća glazbi, to smo već mogli zaključiti. Nedavno je izašla službena objava da će pjevačica biti glavni izvođač u poluvremenu Super Bowla 2023. godine, a krenule su i glasine o njezinoj turneji sljedeće godine. Ipak nismo očekivali da ćemo njezine nove stvari možda slušati tako brzo. Prema Hits Daily Doubleu, Rihanna nije snimila jednu, već dvije pjesme za nadolazeći film “Black Panther: Wakanda Forever“. U izvješću se navodi da će nastavak slijediti koncept prvog filma izdavanjem originalne glazbe i inspirirajućeg konceptualnog albuma.

Rihannu se povezivalo s „Black Panther: Wakanda Forever“ filmom još 2020. godine kada se njezino ime pojavilo uz zvijezde kao što su Letitia Wright i Lupita Nyong ‘o pa se smatralo da će Rihanna biti dio te filmske ekipe. Glasina je opovrgnuta, no čini se da je Rihannino ime ipak značilo nešto u toj cijeloj priči.

Još uvijek nije potvrđeno je li Rihanna zaista snimila soundtrack za film. Mi se nadamo da zaista jest jer Rihannin poznati zvuk i koncept Black Panthera koji nadilazi puku herojsku priču, već predstavlja i afričku kulturu, predstavit će savršen spoj.

SAZNAJ VIŠE: