Regionalni streetwear brend ima kolekciju bikinija i jako su cool

Streetwear brend Lost Mmind Club je stekao popularnost s oversized majicama s natpisima, a sada su predstavili prvu kolekciju kupaćih kostima
12.06.2023.
IMAGE SOURCE: @mala.noodla

Iza brenda Lost Mmind Club stoji Maja Mitrović koju ste vidjeli u našoj rubrici BURO. djevojka. Maju smo predstavili kao stylish djevojku koja se bavi dizajnom odjeće i sudjeluje kao konzultantica na kreativnim modnim projektima u Beogradu. Njen brend je stekao popularnost na društvenim mrežama gdje su nam feed okupirale fotografije cool cura i dečkiju u oversized majicama s natpisima.

Maja je sada odlučila proširiti ponudu brenda na kolekciju bikinija koja je stvorena za Gen Z. Vibe cijele kampanje je Disco Space u stilu 2000-ih. Bikiniji su izrađeni od različitih materijala – baršunaste možete nositi kao topove uz cargo hlače ili traperice oversized kroja, a modeli načinjeni od metalik tkanina će vam dobro doći za sve ljetne festivale i partyje koji će se događati na našoj obali ovog ljeta. Lost Mmind Club bikinije možete naručiti putem službenog Instagram profila.

Photo by: @mala.noodla
Model: @antoninaloncarevic
Postproduction: @mala.noodla & @who.is.mm

SAZNAJ VIŠE: