Prvi pogledajte novu kolekciju brenda Mom’s Pants

25.02.2022.

Jelena Đokić nas je opet zaintrigirala s najavom nove kolekcije brenda Mom’s Pants koja je posvećena gradu koji nikad ne spava. Welcome to NY je kapsulna kolekcija u kojoj Jelena prvi put predstavlja komade od trapera. Radi se o fantastičnoj košulji naglašenih ramena s detaljima od kože koja je aplicirana na rub i na rukave. Traperice su načinjene od tamnog jeansa, imaju visoki struk i funkcioniraju idealno u kompletu s košuljom kao total look, ali će vam dobro doći i u kombinaciji s običnim košuljama od popelina ili pamučnim majicama. Jelena radi statement komade i radi ih u malim količinama. Sve je custom made i ako ste ikada željeli traperice koje vam pristaju kao salivene, ovo vam je šansa da ih kupite.

Silueta je uvijek oversized u stilu 80-ih što je postao prepoznatljiv estetski kod brenda koji ideju crpi iz majčinog ormara. Ako pratite Jelenin rad, sigurno se sjećate njenih prvih odijela s naglašenim ramenima i širokih hlača koji su u kompletu doslovno izgledali kao moderna reinterpretacija nečega što su nosile naše mame. Ta emotivna posveta prošlosti je i dalje tu, ali je prilagođena modernom načinu života.

Sada dolazimo do komada od kojeg nam je doslovno zatreperilo srce: oversized baloner načinjen od mekane kože iz kojeg se ne bismo skidali cijelu sezonu. U prošloj kolekciji Jelena je predstavila bijeli kaput muškog kroja koji se rasprodao u rekordnom roku. Pretpostavljamo da će ovaj baloner doživjeti istu sudbinu.

Ne smijemo zaboraviti ni bijeli kaput širokih ramena čija je pozadina jako zanimljivo izvedena. Kombinacijom materijala Jelena je dobila fluidni moment na leđima što je ženstven kontrast snažnim oversized ramenima.

U kolekciji vas očekuju i cropped košulje, hlače muškog kroja koje svi trebamo u ormaru i naravno njen zaštitni znak – široke hlače u stilu dimija kojima se predstavila javnosti prije četiri godine kada je brend službeno pokrenut.

Kolekcija je u prodaji od sljedećeg tjedna, a sve informacije možete dobiti na Instagram profilu.

Photography : Luka Boskovic
Video : Miomir Milic
Hair : Dalibor Vrtina
Make up : Jelena Roksandic
Models : Svetlana Bjelan  

SAZNAJ VIŠE: