Imamo pristupačnu zamjenu za eye roll-on najpopularnijeg korejskog brenda

Pronašli smo pristupačnu zamjenu za popularni korejski eye roll-on s kojom ćete riješiti problem otečenosti na području oko očiju
27.12.2023.
IMAGE SOURCE: dm.hr/ Cult Beauty/ Pinterest

Kraj godine je vrlo stresno razdoblje za nas na poslovnom i privatnom planu. Konstantno smo u nekoj strci s vremenom balansirajući između priprema za blagdane i posljednjih poslovnih obveza prije zaključivanja godine. Sve se to odražava na našoj koži, posebice tamo gdje je koža najtanja: ispod očiju. Veliku popularnost su stekli rolleri za područje ispod očiju sa sastojcima koji umiruju kožu, smanjuju natečenost i posvjetljuju. Eye roll-on najčešće dolazi kao stik na čijem se vrhu nalazi aplikator u obliku metalne kuglice s kojom prelazite preko kože i tako nanosite sastojke, ujedno masirajući kožu.

Zašto dolazi do natečenost područja ispod očiju?

Postoji više faktora zbog kojih je područje ispod očiju natečeno i podbuhlo. Uzroci mogu biti neispavanost, psihički ili fizički stres, promjena vremena, alergijske reakcije, pretjerana konzumacija soli, iritacija od primjerice leća i slično. Natečenost može doći i u paru s izraženim podočnjacima koji se često pojavljuju kao obiteljsko nasljeđe. Podočnjaci postaju izraženiji s godinama jer je koža oko očiju sve tanja i prozirnija pa se krvne žile smještene ispod površine kože više vide.

Podočnjake najčešće prekrivamo korektorima i puderima, no oni se mogu umiriti s hidratantnim sastojcima. Tu u pomoć dolazi inovativni eye roll-on koji sadrži sve dobre sastojke za smanjivanje izraženih podočnjaka, a s kuglicom usput i masiramo natečenu kožu.

Eye roll-on popularnog korejskog brenda

Innisfree je broj jedan beauty brend u Koreji te je na čelu globalnog korejskog pokreta u kozmetičkog industriji prema rješenjima koja pomažu u očuvanju mladenačkoj sjaja kože. Proizvod koji se istaknuo kao omiljeni iz asortimana ovoga brenda je Innisfree Intensive Hydrating Eye Roll  sa sjemenkama zelenog čaja. Ovaj proizvod s ugrađenim roll-on aplikatorom opušta, umiruje i hidratizira kožu te budi umorne oči.

Innisfree Intensive Hydrating Eye Roll sadrži ulje sjemenki zelenog čaja i vodene ekstrakte zelenog čaja koji su prepuni minerala i aminokiselina za njegu kožne barijere, kao i za održavanje razine hidratacije u koži. S ovim roll-on proizvodom koji košta 20,91 eura osjetit ćete trenutno olakšanje jer lijepo hladi, masira kožu, a dugoročno će pomoći u smanjivanju natečenosti i podočnjaka.

Pristupačna zamjena: Alverde Hydro Eye hidratantni roll on za područje oko očiju

Već smo se uvjerili da visoka cijena ne odražava uvijek i visoku kvalitetu. Dosad smo u našoj BURO. Dupes rubrici pronašli mnogo pristupačnih zamjena za viralne proizvode koje doista djeluju. Tako i ovaj put želimo skrenuti vašu pozornost na jedan od naših omiljenih proizvoda koji rado koristimo, a dostojna je zamjena za Innisfree eye roll-on. Riječ je o Alverde Hydro Eye hidratantnom roll on-u za područje oko očiju koji je obogaćen hijaluronskom kiselinom, vodom ledenjaka i morskim algama.

Spomenuti sastojci intenzivno hidratiziraju područje oko očiju i doprinose svježem izgledu i budnom pogledu. Alverde hidratantni roll-on također ima masažnu kuglicu koja hladi, ublažava natečenost i osigurava lako nanošenje formule koja se vrlo brzo upija u kožu. Pomoću ovog proizvoda uvijek ćete imati lijepe i sjajne oči za svega 3,65 eura (27,50 kuna) . Naš savjet: držite svoj eye roll-on u frižideru kako bi vas dodatno osvježio hladeći otečenu kožu ispod očiju.

SAZNAJ VIŠE: