Pripremite se jer Bubimir je opet tu!

Potvrđeno je snimanje dugoočekivanog nastavka velike filmske uspješnice „Beetlejuice“, a u svoje uloge se vraćaju Michael Keaton i Winona Ryder
14.06.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram, IMDb

Reci njegovo ime tri puta i prizvat ćeš ga. „Beetlejuice,Beetlejuice,Beetlejuice…“i evo ga! Omiljeni uvrnuti lik nam opet dolazi na ekrane. Mi smo ga nazvali Bubimir, a njegova pojava služila je kao inspiracija za mnoge Halloween kostime. Kultni film „Beetlejuice“ Tima Burtona izašao je davne 1988. godine i osvojio publiku diljem svijeta koja je nestrpljivo čekala njegov nastavak. I možemo reći da ga je napokon dočekala jer je službeno potvrđeno da bismo mogli gledati novo izdanje filma u lipnju 2025. godine.

Osim što nas je oduševio dolazak „Beetlejuice 2“ filma, još više smo uzbuđeni što se vraća originalna postava filma. U svoje stare uloge ponovno će uskočiti legendarni Michael Keaton i Winona Ryder. Michael Keaton je utjelovio lika Bubimira te je tim filmom učvrstio svoj status jednog od najomiljenijih otkačenih glumaca. „Beetlejuice“ je film  o slatkom i simpatičnom paru kojeg glume Geena Davis i Alec Baldwin. Useljavaju se u veliku, lijepu kuću na brežuljku, ali ubrzo pogibaju u tragičnoj prometnoj nesreći. Par je zapeo u međuprostoru, prelazeći limb između svijeta živih i mrtvih. Kada se nova obitelj u seli u njihov dom, zanemarena emo kćer Lydia, koju je utjelovila izvanredna Winona Ryder, otkriva da je njezin stil dovoljno mračan da vidi nedavno preminuli par. Rezultat je urnebesna konfrontacija između živih, mrtvih i nestašnih spletki duha Betelgeusea, kako ga zovu u filmu.

Nije još poznato hoće li se Geena Davis i Alec Baldwin vratiti u svoje uloge za „Beetlejuice 2“, ali Michaela i Winonu ćemo svakako gledati. Nastavak filma naručila je produkcijska kuća Brada Pitta „Plan B“ u kojem Ryder glumi već odraslu Lydiju, a Keaton je u svojoj poznatoj ulozi Betelgeusea. Budući da je Lydia bila gotovo prisiljena udati se za Betelgeusea kako bi spasila bračni par, njezina dinamika sa skandaloznim duhom će biti poprilično zanimljiva u nastavku filma. Već odbrajamo dane do izlaska!

SAZNAJ VIŠE: