Predmet žudnje: kožna pletena clutch torbica iz Zare

Model koji lako možete zamijeniti za dizajnerski
07.06.2022.
IMAGE SOURCE: Zara

Ok, dizajnerske torbe su super stvar i svi ih volimo vidjeti i nositi, ali nema ništa bolje nego kada ubodemo neki high street komad koji izgleda jednako dobro kao dizajnerski. Srećom to nije postalo teško jer Zara u posljednje vrijeme ima stvarno dobrih i kvalitetnih komada koji su napravljeni od prave kože i dizajnerski su izvrsno razrađeni. U pregledu noviteta za oko nam je zapela jedna savršena clutch torbica u boji jagode.

Da, dobro ste pročitali. Mekana koža boja jagode je isprepletena u ovaj jako elegantan model koji možemo zamisliti u kombinaciji s nekom lijepom slip haljinom i minimalističkim sandalama. Ova torba je dio Join Life kolekcije što će vas posebno zanimati ako pazite što kupujete. Torba je jako jednostavnog dizajna, a kao jedini ukras ima zlatnu kopču koja se zatvara na magnet.

Cijena je nešto viša od ostalih Zarinih artikala i iznosi 899,90 kuna, ali uzmite u obzir da se ipak radi o pravoj koži te možete biti sigurni da će vam torba, ako ju pazite, potrajati puno više od jedne sezone.

SAZNAJ VIŠE: